Wysłany: Czw Lis 11, 2010 09:35 [214i] do oceny :)
witam wszystkich, mam zamiar w najbliższym czasie kupić auto i wpadł mi w oko właśnie rover 214i, piszę z prośbą o ocenę oto wybrane cudo:
http://moto.allegro.pl/ro...1297643768.html
dziś jadę go zobaczyć, jeśli wszystko będzie ładnie to jutro najprawdopodobniej wezmę go jeszcze na stacje kontroli pojazdów aby prześwietlić wszystko szczegółowo
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 09:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pamiętasz colin moją wersje w zamościu na giełdzie?? co sprzedawałem zielonego R214 (kolor HAM) oddałem za 3700 i wcale taki najgorszy nie był.. a ta cena to przesada
Pamiętasz colin moją wersje w zamościu na giełdzie?? co sprzedawałem zielonego R214 (kolor HAM) oddałem za 3700 i wcale taki najgorszy nie był.. a ta cena to przesada
kojarze poszedł jednak za te pieniądze, ten koleś z niebieskiego aż się zdziwił że tak szybko sprzedałeś
za niebieskiego też dużo chciał a stan jaki był to widziałeś sam. Teraz mam R200 SDI 98 i chcem szybko sprzedać. możesz podsyłać zainteresowanych. pozdrawiam.
To nie jest wersja Silverstone, tylko Classic (tak jest napisane z tyłu na klapie). Oprócz tego były wersje Spirit które jakby były odpowiednikami wersji Silverstone dla ośmiozaworówek. Z tego co wiem czy mam racje na 100% to nie wiem
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum