kolega ma R75 więc raczej musi upodabniać R75 do ZT i wystarczy zmiana przedniego zderzaka i jest bosko i mnie osobiście się bardziej podoba przed liftem, taki bardziej groźny i w ogóle
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 08:31
ładniejszy jest przed liftem:-) ja szukałem najmłodszego jakiego się da ale przed liftem i trafiłem 2004 r.
Co do modów to kurcze trochę źle wybrałeś jeśli chcesz przerabiać bo 75 to taki domek na kółkach komfortowy wygodny i kiepsko mu z wizualnymi gadżetami przy masce, już lepiej 2 din porządne audio, tv w zagłówkach, schowane cb tak by go nie było a było:-)
Co o zewnątrz to jedynie chromowane wielkie felusie jak z chryslera:-)
No ostatecznie ZT image ale ja akurat tego jestem przeciwnikiem bo jakbym chciał ZT to bym kupił ZT 75 ma być angielskie a nie zacięte.:-)
memphisto, nie dziwie sie tych ostrzezen bo u ciebie to z mysleniem kiepsko widze.
najzwyczajniej w swiecie zle napisalem ale jesli temat dotyczy 75 a zt w ktorego proponuje modzic to ciezko sie domyslec ze zamiast zs mialo byc 75
ale poprawione.
wiec tak jak pisze hvil, albo ladnie srodek na full exclusive i fele rodem z teledyskow czrnoskorych raperow;D
albo zt po lifcie bo raz to ladne a dwa duzo zadziej spotykane niz przed liftem
ja mam ochote do mojego srebreka walnąc przciemniane szyby .. z modów to jeszce wstawił bym światła LED do jazdy dziennej .. po za tym nic nie trzeba zmieniać.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
najzwyczajniej w swiecie zle napisalem ale jesli temat dotyczy 75 a zt w ktorego proponuje modzic to ciezko sie domyslec ze zamiast zs mialo byc 75
jak widać nie tylko u mnie ciężko z myśleniem
borek88 napisał/a:
memphisto, nie dziwie sie tych ostrzezen bo u ciebie to z mysleniem kiepsko widze.
na twoje nieszczęście za kiepskie myślenie się ostrzeżeń nie dostaje ale za to dostaje się właśnie za takie prostackie i bezmyśle dogadywanki, które reprezentujesz sobą
ja mam jedno za koszulkę - nie tolerują tutaj koszulek czerwonych
a drugie jak pisze, za "brak reakcji na ostrzeżenie"
jak mi "zejdą" z konta to na pewno kiedyś oboje dostaniemy znów po 1 ostrzeżeniu bo niektóre twoje posty to wołają o pomstę do nieba
np wciskanie każdemu usunięcie bocznych listew (nie tylko w temacie gdzie zacytowałem)
borek88 napisał/a:
albo usunac je i zlikwidowac otwory po mocowaniach w niektorych autach daje kozak efekt
jak w R200/25/ZR to jest EFEKT KOZAK no to niezły z Ciebie kozak usuń sobie w swoim R45 pokaż foty i dalej doradzaj innym swój super "efekt kozak"
Od siebie uważam, że to jest głupie, no chyba, że zawsze parkujemy na strzeżonym parkingu pod marketami ew mamy masę miejsca na otwieranie drzwi. Bo niejednokrotnie zdarza się, że ktoś nam wali po drzwiach i te listwy nie jednokrotnie pomagają : )
no ale cóż trzeba być miłym póki te badziewne autka nie znikną
Udalo mi sie dzisiaj cyknac fotki, mojego granatowego grilla.
A tak oto przedstawia sie moja Limuzyna:
Mysle ze gril wyglada przystojniej w granacie, niz w chromie
Kolejna operacja ktora bede poczynial ( ten weekend zapewne ), to podlaczanie LED pod nóżki, wczoraj w nocy dobieralem kolory i w ostatecznosci wygral czerwony.
Myslalem jeszcze nad lekkim podswietleniem grilla, no ale jeszcze nic nie przymierzalem, nie wiem jak to wyglada takze nic nie gwarantuje.
Zamiast bawić się w jakieś śmieszne ledy podświetlania i inne cyrki zrób jak pisze Markzo, działaj konsekwentnie jak już grill poszedł w kolor to resztę listew też dawaj w kolor. Później lekkie obniżenie felga 18-19" i już będzie się wyróżniać w pozytywnym tego słowa znaczeniu
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Zamiast bawić się w jakieś śmieszne ledy podświetlania i inne cyrki zrób jak pisze Markzo, działaj konsekwentnie jak już grill poszedł w kolor to resztę listew też dawaj w kolor. Później lekkie obniżenie felga 18-19" i już będzie się wyróżniać w pozytywnym tego słowa znaczeniu
cyrk z podswietlonymi nogami musi byc
troche handluje LEDami takze dla mnie to zaden koszt, a estetyka wnetrza jak na moje rosnie
Jakos nie wyobrazam sobie roverka z granatowymi listwami
Puki co w weekend zrobie podswietlanie nog, o ile jutro dorwe sie do sklepu i kupie odpowiednia dlugosc kabla i takie cusko do zmniejszenia napiecia, nie pamietam na 100% ale to chyba stabilizator sie zwalo
eh no i moze rusze sterowanie radiem przez kierownice, bo nie mam;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum