hvil, wiesz ja napisałem moją sugestje co do passata,podobają mi sie nowinki techniczne jakie ma passat i podobają mi sie nowe rovery zwane roewe 550 tylko niewidziałem ich na polskim rynku
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 12:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil, wiesz ja napisałem moją sugestje co do passata,podobają mi sie nowinki techniczne jakie ma passat i podobają mi sie nowe rovery zwane roewe 550 tylko niewidziałem ich na polskim rynku
we wtorek widziałem Roewe 550 w Warszawie z warszawskimi numerami. Także można dostać to auto w Polsce. MaReK wspominał że POLMOT albo ITALMOT importuje te auta. natomiast Tomi z TomaTeam był nawet w salonie, oglądał itp. Także jest dostępny
oj tam może nie być tak źle:) najpierw trzeba się zorientować na rynku, dopiero psioczyć że to chinczyk bez zamienników:P. Co do passata b6, mimo że piękne auto i na prawdę lubie VW (sentyment).. to jednak o nim opinie są co najmniej średnie. Mówią że wadliwy jest. Gdzieś na necie był cały artykuł o tym. Jak znajdę to podrzucę link bo ciekawa lektura
no troche poczytałem o passacie i faktycznie 50 na 50 % opinie podzielone ,za to insignia ma dobre opinie ,ładne auto nowoczesne tylko opelek
napisze jeszcze o jezdzie prubnej Hyundaiem ix35 163km 2.0 pb ,generalnie ładne auto troche sztywne i mółowate moze dałbym mu 100km,niedałbym 100tys zł
vw jest tak nasrane na naszym rynku ze bokami mi wychodzi, a w dodatku nie ma w nich nic ladnego fakt faktem pasek b6 i tak najlepiej im wyszedl ale mnie nie przekonuje, w moim obrebie jest kilka pasatow b5, mialem okazje pojezdzic i niczym mnie nie zaskoczyly tylko tym ze strasznie klekocza im te silniki mojego r to nie bylo slchac jak stanelismy obok siebie i zawieszenie to porazka twarde i niewygodne w dodatku stukajace a i slabiej sie kreca
Ogladalem tego z nr 550,ciekawe auto,a tego 750 to jako ciekawostka.Nie wiedzialem nawet ze jest to kontynuacja Rovera .550 jest moim zdaniem ladniejszy.
_________________ Stanislaw
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 12, 2011 01:33
mi si nowe mg 7 podoba bo w srodeczku takie malo zmienione od 75:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum