Wielkie dzięki.
A teraz mam jeszcze pytanie o uszczelniacze do półosi (chyba) bo z tych 2 odnóg od skrzyni po lewej i prawej stronie sączy się olej. Jakie one mogą mieć oznaczenia i gdzie je dostać ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 03, 2011 20:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No niestety tam ich nie znalazłem
Ale założe się że jak je wyjmę to napewno takie same kupie od jakiego Ursusa i będą kosztować groszę hehe (żartuje oczywiście)
Jak wyciagne je juz to spisze oznaczenia i wstawie na forum napewno komuś sie to kiedyś przyda Ostatnio znalazłem fajny złom samych roverów i mg goście sporo częsci dali mi poprostu za darmo
Ostrówek koło Wielunia a dokładnie miejscowość Gwizdałki. woj. Łódzkie
Goście mają 3 MGFy na części i ceny przyzwoite.
Znalazłem to przypadkiem jak przejeżdzałem.
Jednak osłony rozrządu do vvc nie mieli ale do zwykłych 1.8 mają wszystko.
Za dach w bardzo dobrym stanie powiedzieli mi 700zł. (części pochodzą z anglików).
A parę spinek i jakieś inne drobiazgi dali mi za darmo.
Witam mam pytanie do was mam ten samochód od 3 dni chciałem zapytać was o dach mam ładny wygląda jak nowy tylko ze przy szybach bocznych u gory sa sparki takie na rogach da to sie jakos wyregulowac zeby było ładnie ?
musisz wyjac ta konsole srodkowa potem wyjac wskaznik temp. oleju, nastepnie mozesz "przekrecic" jak dobrze pamietam i wyjąć zarowke podswietlajaca ten wskaznik. Dla ułatwienia wszytkiego polecam wyjąć górne nawiewy powietrza.
Tym razem poważne pytanie oraz poważny problem.
Tydzień temu zrobiłem za sobą smugę jak samolot, aż inni kierowcy chcieli mnie gasić gaśnicami. Uszkodzeniu ulegl wąż od układu chłodzenia, którego wymieniłem, lecz jak wyszło dalej pęknieta jest cała ta metalowa rura od chłodzenia co okrąża silnik. Jak ona się nazywa i gdzie to kupic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum