Wysłany: Sob Lut 26, 2011 13:36 [RAll] Pilot przy kierwonicy
Ostatnio oglądając sobie samochody zauważyłem w lagunach pilot od radia i mam pytanie czy w ten sam sposób nie można by było zamontować np takiego w Roverku. I w takim wypadku czy jeśli chciał bym go podłączyć do radia np jak u mnie Kenwood to muszę jeszcze dokupywać do tego pilota specjalny adapter
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Ostatnio zmieniony przez apples Wto Cze 14, 2011 17:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 13:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wyżej do 200 i 75, co do podłączenia poszukaj na forum bo był temat poruszany, o ile się nie mylę to jednak potrzebna będzie przejściówka/adapter do radia aby obsłużył pilot
Na rynku są też uniwersalne piloty, wiec coś na pewno podejdzie
Jeżeli kupisz oryginalne radio które obsługuje pilota i oryginalny pilot to nie ma potrzeby stosowania żadnych adapterów. Ja tak mam u siebie w R800, co prawda sam dokładałem, ale przy użyciu fabrycznych komponentów.
Nie no radia nie mam zamiaru zmieniać bo zależy mi nad USB w schowku A ten pilot od laguny myślałem gdyż on nie obraca się razem z kierownicą więc odchodził by problem z poprowadzeniem przewodów. Czyli i tak jak by nie patrzeć potrzebny był by adapter czyli gra chyba nie warta świeczki
O ile twoje radio ma możliwość sterowania z pilota.
Niby ma opcje "OEM Wired Remote Control"
No ale podsumowując aby to zadziałało potrzebny jest jeszcze adapter. Czyli gra nie warta świeczki. Myślałem że można to jakoś podłączyć żeby zadziałało domowymi sposobami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum