Wygląda ciekawie ale bądźmy szczerzy, cena faktycznie powalająca! Podobny efekt można by było uzyskać tanim kosztem robiąc to jako naklejkę lustrzaną i naklejenie jej na wcześniej przyciętą w kształt znaczka pleksę...
...pomysł dobry, co Ty na to darpaj?
podobny efekt ale nie taki sam... co grawer to grawer a "prawie" robi wielka roznice . Odklejanie tak malych elementow od transferu - za to mozna policzyc 20/szt
25 to nie jest astronomiczna suma za taka jakosc (grawer to nie folia - nie odklei sie i nie skurczy na sloncu.
Odklejanie tak malych elementow od transferu - za to mozna policzyc 20/szt
Zrobię Ci to za darmo
Ja tam tak cierpliwa nie jestem . Jesli znasz temat to wiesz takze, ze przesuniecie rzedu 1/4 mm tez bedzie widoczne - np. w ".pl". Jak dla mnie "upierdliwa" robota i efekt nie warty zachodu. Ploter mam - wprawdzie mniej precyzyjny niz mutoh i moze dlatego uwazam, ze gra nie warta swieczki
deflection, gro firm na swoich stronach wystawia swoje znaki graficzne, zarówno w formie wektorowej i rastrowej. Nie oznacza to jednak, iż można to logo brać i wykorzystywać w dowolnym celu. Wystawiane są zazwyczaj po to, aby dość dużych plików nie wysyłać pocztą tylko są zebrane w jednym miejscu i się je ściąga. Warto zapoznać się z definicją logo, znaku graficznego zanim zacznie się je wykorzystywać niezgodnie z ogólnie przyjętymi zwyczajami a czasem i z prawem. Jeśli znak jest zastrzeżony, to za takie wykorzystanie płaci się niemałe kary. Tak jest i w tym wypadku, logo klubowe jest własnością Klubu, który jest reprezentowany przez Zarząd, i ten należy zapytać jeśli chce się czerpać z graficznych materiałów klubowych.
Pomijając już aspekty prawne i to, że klubowego logo i nazwy nie powinno się wykorzystywać bez zgody Zarządu Klubu, to patrząc na tą plexi, mam wrażenie że jest przezroczysta. Jeśli tak, to gdzie i jak ją przykleić na taśmę dwustronną? Na samochodzie jakoś tego nie czuję
Ładnie wygląda, ale jako brelok prędzej albo ot taki gadżet.
25 zł to porządny obiadek w Ikei
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
(Swoją drogą mechanicznie i laserem wychodzi bardzo podobnie, praktycznie tak samo)
masz to zrobione na lustrze więc jest bielsze
I szanujcie zarząd.
Jak będziecie chcieli to zrobić to spytajcie ich o zgodę (bo będzie haja jak ... )
co ty porównujesz mam grawerke mechaniczna i laser...
sorry ale nie ma porównania w bieli...
tu masz na zwykłej plexi (wylewanej)
a co do loga co się bulwersujecie, nie sprzedaje tego nigdzie, wykorzystałem tylko tutaj na forum i tu zostało wiec nie wiem o co te nerwy i pisanie głupot... wyszedłem Wam na przeciw, nie chcecie to nie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum