Typ: SDi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam
Mój Rover oddaje dziwny odgłos ( szumi) ale tylko gdy dodaje gazu na biegu 3 lub 4. Po przekroczeniu 40km/h. Na dwojce tego nie zauwazylem, rowniez jak jade ta predkoscia na luzie nie ma tego szumu. Również nie moge go zlokalizowac na parkinku jak stoję, bo szum nie wystepuje jak auto stoi nawet na wysokich obrotach. Szum jest delikatny, ale bardzo charakterystyczny i drazni bardzo moje uszy:)Dodam jeszcze tylko, że szumi gdzies z przodu, ale nie jestem w stanie okreslic skad dokladnie..
Problem pojawił się wczoraj.. Jakies pomysły??
Ostatnio zmieniony przez szoso Pon Sty 03, 2011 13:30, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 03, 2011 12:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Szum jak się pojawił, to zniknął. Nic nie robiłem. Zapewne za jakiś czas znowu się pojawi i wtedy się tym zajmę, teraz nie ma co na siłę szukać problemu:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum