ja jestem też za może być Pasym lub jak dobrze pójdzie to możemy u mnie na działce w Marcinkowie, o ile do tego czasu uda mi się już kupić mieszkanie i się przeprowadzić.
Bardzo chętnie się pojawię i poznam trochę towrzystwa bo w Kętrzynie czuję się osamotniona . Czyli lany poniedziałek, Pasym. Jeszcze jakieś konkrety podrzućcie
ooo jest i jakaś przedstawicielka mojej płci ale coś chłopaki milczą.
Choć ja nie wiem czy zdążę naprawić złomka do świąt, strach nim jeździć po mieście a gdzie za Olsztyn jechać
A tak na początek to witam wszystkich po tak długiej przerwie...
Ja proponuję to ładnie zorganizować.
Czyli Cr0c0p - zająłbyś się miejscem do grillowania lub ogniska i jakiegoś posiedzenia i zaparkowania samochodów, co? Dałbyś radę?
W takiej sytuacji proponuję zorganizowanie wspólnego jedzenia
Nawet otworzyłem specjalnie nowy rachunek na tą okazję.
Ja mogę zająć się jedzeniem, węglem i tym co trzeba kupić na spotkanie.
Tylko teraz taka kwestia o ile jedzenie i jakieś napoje jest oczywiste to czy coś procentowego też załatwiamy i przyjeżdżamy od razu z namiotami bądź bierzemy drugiego kierowce.
Proponuję kwotę 15zł i ewentualne picie to pewnie drugie tyle.
Więc skoro jest tak mało czasu, to jak już wcześniej wspomniałem otworzyłem rachunek:
Dane do niego:
50 1020 5558 1111 1785 2890 0282 - Inteligo
Bartosz Myślak
ul. Drzymały 4
12-100 Szczytno
Tylko uzgodnijmy po ile składamy się od osoby i co jeszcze można by zorganizować na zebranie i kto by mógł się tego podjąć.
Ja mogę załatwić jakiś artykuł po zebraniu w Tygodniku Szczytno.
Dobra rozpisałem się trochę. Odpiszcie co wy na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum