"Czas trwania konkursu: 10.05 .2011 - 05.05.2011" - tutaj chyba trzeba poprawic date i zdjac spacje w dacie
"Zdjęcia przesyłajcie na adres foto at roverki . pl" - zdjac zbedne spacje w adresie
pozdrawiam
Marta
Nadal to nie jest poprawione.
Cytat:
Widok z okna wskazuje, że wiosna zagościła u nas już na dobre, więc w tym miesiącu trzeba ożywić trochę design kalendarza. W związku z tym proponuję na kwiecień zdjęcia, które będą przedstawiały Wasze Roverki na tle pierwszych oznak wiosny. Na pewno takie są gdzieś obok Was. J
Nie wiem po co to J.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
a i jeszcze zobaczylam tu:
http://www.roverki.pl/spr...czenwinner.html
dziwne znaki zapytania:
"Mamy pierwszych zwycięzców konkursu fotograficznego. Przez cały luty trwała ankieta, w której głosowaliście na najlepsze zdjęcia. Przypomnę, iż tematem styczniowej edycji konkursu była ?Zima w mieście?.
Zwycięskie zdjęcie Klubowicza zagości na styczniowej karcie kalendarza roverkowego na 2012 rok, a zwycięskie zdjęcie Sympatyka weźmie udział w dogrywce i będzie także miało szansę znaleźć się na kartach klubowego kalendarza.
A o to i wyniki ankiety.
Ze zdjęć nadesłanych przez Klubowiczów wybraliście zdjęcie nadesłane przez MaReK?a ? 39 głosów ? 78% wszystkich oddanych głosów.
Wśród Sympatyków wygrał darpaj, którego zdjęcie zdobyło 16 głosów ? 31,73%."
Witam,
Na stronie z opisem modelu MG TF jest drobny błąd. Opis układu hamulcowego mówi, że nie jest możliwym zainstalowanie kół 16". Prawidłową informacją powinno być, iż nie da rady zamontować 15"
Pozdrawiam,
Hello
A na stronie
http://www.roverki.pl/por...do-roverka.html
nie działają linki następujących firm:
Dayco, Iskra, Filtron, Sędziszów, Cifam, Textar, Brembo, Remsa, Lucas, KaYaBa, Impergom, Klokkerholm, Federal Mogul, Auto-Sosulski, Quinton Hazell
A na stronie
http://www.roverki.pl/por...do-roverka.html
nie działają linki następujących firm:
Dayco, Iskra, Filtron, Sędziszów, Cifam, Textar, Brembo, Remsa, Lucas, KaYaBa, Impergom, Klokkerholm, Federal Mogul, Auto-Sosulski, Quinton Hazell
Poprawiłam wszystkie, z wyjątkiem Lucasa, bo nie wiem jaką stronę mam tam podpiąć
[ Dodano: Czw Kwi 14, 2011 22:38 ]
Poprawiłam Ci w workshopie.
[ Dodano: Czw Kwi 14, 2011 22:40 ]
andrew0503 napisał/a:
http://www.roverki.pl/por...nie-wlacza.html
o klimatyzacji też się więcej nie dowiem-3-częściowy artykuł nie wyświetla się
Nikt się nie dowie. Ja robiłam ten dopisek i nie mam zielonego pojęcia skąd były te artykuły .
[ Dodano: Czw Kwi 14, 2011 22:51 ]
Gites napisał/a:
Na stronie z opisem modelu MG TF jest drobny błąd. Opis układu hamulcowego mówi, że nie jest możliwym zainstalowanie kół 16". Prawidłową informacją powinno być, iż nie da rady zamontować 15"
Tam jest napisane, że są tarcze 304 mm i zaciski czterotłoczkowe, to ta informacja o niemożności zamontowania felg 16" chyba jednak jest prawidłowa. Czy się mylę?
16" wchodzą ale tylko w odpowiednim kształcie (szprychowe) inne nie podejdą, gdyż ramię felgi może zahaczać o zacisk. 15" to w ogóle chyba nie ma co marzyć
Piszę na podstawie informacji uzyskanych od mądrzejszych kolegów na spocie, kiedy pierwszy raz zademonstrowaliśmy "toffika"
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
16" wchodzą ale tylko w odpowiednim kształcie (szprychowe) inne nie podejdą, gdyż ramię felgi może zahaczać o zacisk. 15" to w ogóle chyba nie ma co marzyć
Piszę na podstawie informacji uzyskanych od mądrzejszych kolegów na spocie, kiedy pierwszy raz zademonstrowaliśmy "toffika"
Ok, najwidoczniej zamerdałem i mnie nie zrozumiałeś... W podanym artykule jest w tej chwili zapis:
Kod:
Spowodowało to niemożność zamontowania kół 16-calowych
Chyba zgodzisz się że powinno to być zmienione na:
Kod:
Spowodowało to niemożność zamontowania kół 15-calowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum