Kiedyś dawno temu też widziałem na własne oczy niezły numer z gg. Mieliśmy wykłady na studium w salach informatycznych, w szkołach podstawowych. Oczywiście na ów kompach były zainstalowane gg, które uruchamiały się przy starcie systemu. Nikogo to szczególnie nie interesowało, aż któregoś pięknego dnia napisała Sandra13, pytając- "jestes?" i to wystarczyło, aby jeden z moich kolegów zaczął pisać tak jak zrobił to marek. Błędów ortograficznych była po prostu masa, nigdy tyle podczas jednej rozmowy nie widziałem. Najbardziej utkwiła mi jedno z ostatnich zdań. Niejaka sandra13 będąc już bardzo zła niemożnością porozumienia się napisała: "przyjc o dziewiontej na parkink masz przehlapane". To zdanie zwaliło z nóg nawet wykładowce, który zainteresował się całą sprawą słysząc salwy śmiechu Chętnie przytoczyłbym więcej tych perełek ortografii, ale było to zbyt dawno i już nie pamiętam niestety.
Aczkolwiek zdanie "wplyw zorzy polarnej na rozwoj seksualny rabarbaru" jest chyba numerem jeden na wszystkich listach rozmów gg
Wszystkich którzy lubią taki humor polecam stronkę bash
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum