Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
jako, że byłem zmuszony zmienić na szybko opony w aucie nie miałem wielkiego wyboru i zakupiłem Barum Brilantis 2. A problem jest taki, że na koleinach auto jest trudne do opanowania, "pływa" po drodze jak chce, na poprzednich oponach tego nieczułem (a były już łyse i stare) Pytanie: czy to może być wina opon? za dużego ciśnienia? a może gdzieś się luzy porobiły? czy może jestem przewrażliwiony?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 13, 2011 18:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też tak kiedyś miałem po zakupie opon. Na szczęście kupiłem dwie i po prostu zamieniłem przód z tyłem. Spróbuj lekko zmienić ciśnienie. Może zachowanie opon się poprawi. Kolejna sprawa, daj im trochę czasu na dotarcie, to też może mieć istotny wpływ na pracę opon.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum