Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 18:44 [R 75] Spryskiwacze ksenonow
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam,
Od razu uprzedzam,ze pytanie moze byc z gatunku glupich
Tesc zakupil jakis czas temu roverka jak w temacie. Wersja z reflektorami ksenonowymi. Wczoraj mial rutynowa kontrole, podczas ktorej okazalo sie,ze nie ma spryskiwaczy relfektorow, ktore generalnie sa przy tego typu lampach. I tu pojawia sie pytanie, czy wystepowaly wersje R75 bez spryskiwaczy, czy tez auto ma zderzak bez dziurek i wyprowadzen na spryskiwacze (w przeszlosci byla stluczka -zderzak byl wymieniony, ale lampy orginalne).
Z gory dzieki za szybka pomoc i wyjasnienie (albo zostanie jak jest, albo bedziemy domontowywac spryskiwacze).
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 18:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Prezess, bardziej prawdopodobne jest że ktoś dołożył oryginalne ksenony niż usunął spryskiwacze. Osobiście nie słyszałem o fabrycznych ksenonach bez spryskiwaczy.
spryskiwacze są obowiąskowe od jakiegos roku ,niepamietam jakiego , ostatnio nawet widziałem nieoznakowaną policyjną vectre c na xenonach bez spryskiwaczy ,
Od razu uprzedzam,ze pytanie moze byc z gatunku glupich
Tesc zakupil jakis czas temu roverka jak w temacie. Wersja z reflektorami ksenonowymi. Wczoraj mial rutynowa kontrole, podczas ktorej okazalo sie,ze nie ma spryskiwaczy relfektorow, ktore generalnie sa przy tego typu lampach. I tu pojawia sie pytanie, czy wystepowaly wersje R75 bez spryskiwaczy, czy tez auto ma zderzak bez dziurek i wyprowadzen na spryskiwacze (w przeszlosci byla stluczka -zderzak byl wymieniony, ale lampy orginalne).
Z gory dzieki za szybka pomoc i wyjasnienie (albo zostanie jak jest, albo bedziemy domontowywac spryskiwacze).
ja też tak mam .. jak kupilem juz było - czy jakieś problemy miał twój teściu tego powodu ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum