Bo w ten sposób to wygląda jakby chodziło tylko o kasę a nie o wartościowych ludzi którzy faktycznie kochają i są sympatykami tych niedocenianych aut.
Zgadzam się w zupełności
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 11:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
fafnir [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 11:39
Cześć.
Na Waszym forum jestem nowy i to dosłownie,bo od niedawna.Chciałbym jednak zabrać głos jeżeli mogę.We wcześniejszych latach byłem klubowiczem VW,teraz jestem sympatykiem klubu Rover i mam takie spostrzeżenie.
Zostając sympatykiem nie opłacamy żadnej składki,nie ma potrzeby podawać dokładniejszych danych,mamy dostęp do forum i jego działów tematycznych,gadżetów klubowych,itp.
Klubowicz,który opłaca składkę roczną dostaje to samo z pewnymi nielicznymi wyjątkami.
Więc trzeba by było spojrzeć na tą sprawę z ich punktu widzenia,a nie tylko patrzeć na siebie i mieć żądania i wymaganie.
W pewnym sensie ich rozumiem,ponieważ dla klubowiczów klub nie jest tylko forum,gadżetami,miejscem spotkań i informacji,ale także i co najważniejsze to jest ich Pasja.
Więc spróbujmy to uszanować i dojść do wspólnego kompromisu.
Może i ja zabiorę głos i nie chodzi o samo w sobie odebranie pewnych praw na forum ale o komunikację o tych zmianach. Sądzę, że taka informacja powinna się pojawić z wyprzedzeniem i trafić do zainteresowanych. A tak jak zostało to zrobione, wyglądało na awarię forum i dało niepotrzebne zamieszanie. Myślę, że Admini powinny takie informacje zamieszczać na ogólnodostępnych częściach forum przed ich wprowadzeniem.
PS. Od kiedy sympatycy dostaną zakaz pomagania klubowiczom i na odwrót?
bylem klubowiczem od 2008r. ale teraz się wstrzymam z oplacaniem skladki bo takie zagrania są nie fair, biorąc pod uwagę wkłąd wielu Sympatyków w życie forum jak i pomoc w sprawach technicznych związanych z R/MG, dla przykladu piszący wcześniej Apples.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Równie fair co do tego zagrania sympatycy mogli by zrobić akcję koniec pomocy i porad innym. Myśle że zagranie było by na tym samym poziomie a i liczba klubowiczów zaczęła by spadać...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
...zacząłem temat o zmianach w kwestii wybierania nowego zarządu, żeby to było lepiej przemyślane, żeby był czas jak i dla jednych, tak i dla drugich.
Uważam, że to sprawa kluczowa- władze klubu i ich wybór to nie powinno być na zasadzie ( bo trzeba odpękac walne na zlocie, to zagłosuję na wszystkich i tyle )- zmieńmy to.
to ja proponuje zabrać możliwość logowania i rejestrowania się na forum sympatykom, aby jeszcze bardziej odróżnić jednych od drugich. Naprawdę działania na poziomie..... a chciałem się pokazać dziś na zlocie w wawie i chciałem stać się klubowiczem ale teraz to się głęboko zastanowię.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum