Skąd mogę wiedzieć jakich informacji potrzeba i na jaki temat?
Wystarczy, że obejrzysz sobie na stronie klubowej Strefę R i Strefę MG, a zobaczysz, że sporo się już pojawiło informacji, ale wielu jeszcze brakuje, szczególnie o MG. I o przygotowanie nieopracowanych modeli aut właśnie Was proszę.
Kilka osób już się zgłosiło, za co jestem bardzo wdzięczna.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
akurat u dzelo23 i martens pole odpowiedzialne za to, jest wypełnione prawidłowo.
Akurat u martens nie było, ale uzupełniłem i jest okej
dzelo23 być może stawał się klubowiczem w momencie kiedy fiksował system synchronizacji danych. Niech się sam wypowie.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja nie czuje sie na silach aby opracowywac informacje ale jesli bedzie taka potrzeba chetnie bede sprawdzac i zglaszac ewentualne bledy i braki- jak dotychczas .
Jesli bedzie potrzebna pomoc grafika takze chetnie pomoge w wolnej chwili .
Miałabym dla Ciebie pracę domową . Mianowicie. Prosiłabym o sprawdzanie artykułów, które już umieściłam w Strefie R i Strefie MG pod kątem ewentualnych błędów (szczególnie chodzi mi o te znaczki, które ostatnio powyskakiwały). Nie ukrywam, że zaoszczędziłoby mi to trochę czasu i pozwoliło zająć się innymi rzeczami na stronie.
Udało mi się uporządkować Strefę R i Strefę MG na stronie klubowej. Wszystkie informacje, które znajdowały się w naszych zasobach, a się do tego nadawały zostały tam umieszczone.
Niestety jeśli tam zajrzycie, to zobaczycie, że mamy duże braki, zwłaszcza w strefie MG.
No i tutaj prośba ponowna o zgłaszanie się osób chętnych do wykazania się, z nadmiarem wolnego czasu, z zapałem, energią itd. , które chciałyby pomóc w uzupełnieniu tych braków. Poniżej zamieszczę listę rzeczy, których brakuje, żeby każdy mógł to zobaczyć, bez zbędnego klikania i ewentualnie zadeklarować się do opracowania konkretnej rzeczy:
Strefa R
- Rover 100 - historia modelu
- Rover 200 (kanciak) - opis modelu, dane techniczne ( zarezerwowane)
- Rover 400 (kanciak) - opis modelu
- Rover 800 - historia m.
- R 75 - historia
- R 75 V8 - opis, historia, dane (zarezerwowane)
- Streetwise - dane
- CityRover - historia, dane
- Mini - opis
- SD1 - opis, historia, dane
- P4 - historia, dane
również mile będą widziane opisy różnych innych dawnych modeli R
- Roewe 550 - opis
Strefa MG
- ZS - historia modelu
- ZT - opis, historia, dane (zarezerwowane)
- RV8 - opis, historia, dane
- MGF - opis, historia
- MG TF - historia
- MG XPower SV - historia, dane
- MG 3 - opis, historia, dane
- MG 5 - opis, historia, dane
- MG 7 - opis, historia, dane ( zarezerwowane)
- opisy, historie i dane techniczne różnych dawnych modeli MG
Jak widzicie jest tego naprawdę dużo i bez Waszej pomocy z pewnością nie da się tych braków uzupełnić.
Zatem zachęcam do współpracy, wykazania się i zwyczajnie proszę o pomoc. Satysfakcja gwarantowana
[ Dodano: Czw Kwi 28, 2011 19:00 ]
Aaaa i jeszcze coś. Proszę nie zwracać uwagi, na znikające lewe menu, bo jeszcze tego nie umiem zrobić
_________________ Pozdrawiam Monika
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Kwi 30, 2011 15:16, w całości zmieniany 4 razy
Udało mi się uporządkować Strefę R i Strefę MG na stronie klubowej. Wszystkie informacje, które znajdowały się w naszych zasobach, a się do tego nadawały zostały tam umieszczone.
Dzięki "łapance" przeprowadzonej na SB udało się z powyższej listy usunąć w krótkim czasie kilka pozycji. Krzys3k, greg-si, Jugol, leszczu19901 bardzo dziękuję .
I oczywiście zachęcam do dalszej wysilonej pracy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum