Jakoś nie jestem przekonany do kupna samochodu z autohandlu, ale oferta wygląda ciekawie.
Tylko czy przypadkiem nie był robiony z przodu? Niepokoją mnie te szpary nad światłami ale może to kwestia kąta z jakiego robione jest zdjęcie?
Proszę o opinię nt. tych dwóch aut.
Pozdrawiam
surge
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 02:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 15:48 Re: [Rover 214Si] Proszę o opinię
surge napisał/a:
Witam.
Planuję zakupić swój pierwszy samochód. Wybór padł na Rovera 214. Na zakup chcę przeznaczyć ok. 7tyś. Na oku mam 2 poniższe oferty:
Czarne blachy, to auto może być warte "grzechu". Możliwe, że auto jeszcze do niedawna było serwisowane w tym samym serwisie, co było kupione i przebieg może być autentyczny. Jeśli to wszystko się zgadza, to może być perełka
Jakoś nie jestem przekonany do kupna samochodu z autohandlu, ale oferta wygląda ciekawie.
Tylko czy przypadkiem nie był robiony z przodu? Niepokoją mnie te szpary nad światłami ale może to kwestia kąta z jakiego robione jest zdjęcie?
Coś mi nie leży z odcieniem drzwi na pierwszym zdjęciu i coś ze spasowaniem przodu. Import z Niemiec (wersja Silverstone). Nie skreślałbym go, jednak wiele wskazuje na to, że pierwsze auto może być naprawdę perełeczką.
Czarne blachy, to auto może być warte "grzechu". Możliwe, że auto jeszcze do niedawna było serwisowane w tym samym serwisie, co było kupione i przebieg może być autentyczny. Jeśli to wszystko się zgadza, to może być perełka
brak przednich świateł przeciwmgłowych, chyba "ugryziony" lub brudny przedni zderzak, grzane fotele? było to fabrycznie? ciekawa opcja.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 17:26
imejdz napisał/a:
Tomi napisał/a:
tylko że to golas
No właśnie... Tu się pojawia pytanie, czy lepiej mieć podstawową wersję w idealnym stanie, czy wypasiony szrot (bez obrazy, nie oceniam drugiego auta)...
No ale 8 tyś za r200 z tego roku to też nie mało. Nie mówię że to nie jest ciekawa propozycja. Poza tym kto powiedział że koniecznie kolega surge, musi kupić jeden z tych dwóch
Wersję Silverstone z Elbląga póki co sobie odpuszczam - jak wspomniał Tomi przód auta wygląda podejrzanie. Poza tym wycieczka do Elbląga, oraz formalności związane z rejstracją auta sprowadzonego trochę mnie zniechęcają.
Będę musiał uważniej przyjrzeć się ofercie z "golasem" i zweryfikować opis ze stanem faktycznym. Mimo, że jest to wersja podstawowa to kusi niskim przebiegiem i prawdopodobnie "salonowym" pochodzeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum