witam ! Wrażenia z oględzin auta MASAKRA ! Ludzie jak można chciec sprzedać taki ze szpachli ulepiony Pomnik.OSTRZEGAM PRZED TYM AUTEM :
http://allegro.pl/rover-2...1587030602.html
Po 1 primo : TO NIE JEST SILVERSTONE
Po 2 primo : STAN BPACHARKI ŻAŁOSNY , KAŻDY ELEMENT SZPACHLOWANY GRUBO - SPRAWDZNE MIERNIKIEM 140-480 , LAKIER POPĘKANY
Po 3 primo : rdza na wielu elementach ,ZATAJONE PRZED KUPUJĄCYM
Po 4 primo : AUTO PO DOBRYM GĄGU Z PRAWEJ STRONY ( WNĘTRZE KOM.SILNIKA NIEUDOLNIE POKLEPANE , LUB ULEPONE Z CZEGOŚ INNEGO )
Efekt : przejechane 300 km i w..rwienie na mojej twarzy
chce kupić żdrową 200 czy to możliwe w ogole ( 1.4 16 v )
dołóż ze 1.5tyś złotych, szukaj i myślę że trafisz coś konkretnego. Zanim kupiłem srebrnego to obejrzałem cztery... w każdym przypadku na aukcji było wszystko pięknie, super zdjęcia, auto idealne a w rzeczywistości padaka. Dopiero srebrny spełnił moje wymagania także czekaj, szukaj i bez pewności nie jeździj na marne. Wrzuć linki na forum, jeśli daleko masz to poproś kogoś żeby sprawdził czy faktycznie to wygląda tak jak na aukcji Po aktualne auto musiałem jechać 200km, wiec poprosiłem o dokładniejsze zdjęcia. Sprzedający wysłał mi ze 30 zdjęć każdego elementu auta. Wtedy uznałem że raz się żyje. pojechałem i jestem zadowolony Także powodzenia w szukaniu auta które spełni Twoje wymagania
najnowszy85, kolega kalisz, pisze bardzo mądrze a ja to wspominam każdemu który chce kupić 2 setke jak 7 nie wyłożysz na zarejestrowanego w polsce to każdy będzie taki śrut jak ten którego oglądałeś, za tą cene golfa 3 kupisz w lepszym stanie i to tylko w benzynie. Jak masz za tą kase kupić 2setke to sobie odpuść bo potem będziesz przeklinał że to awaryjne auto!
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
kkkubekkk, za 25 7,5 tys? Chciał bym zobaczyć to "nie padło" bo taniej to już chyba sama karoseria goła....... dobra jak zwykle musze zakończyć oglądanie takich tematów bo mnie nerwa łapie nie dacie sobie wytłumaczyć że za darmo nikt nikomu nic nie odda i wszystko jest warte swojej ceny w czasach handlarzy i allegrowych cwaniaków. NC
najnowszy85, kolega kalisz, pisze bardzo mądrze a ja to wspominam każdemu który chce kupić 2 setke jak 7 nie wyłożysz na zarejestrowanego w polsce to każdy będzie taki śrut jak ten którego oglądałeś, za tą cene golfa 3 kupisz w lepszym stanie i to tylko w benzynie. Jak masz za tą kase kupić 2setke to sobie odpuść bo potem będziesz przeklinał że to awaryjne auto!
Ja swojego do opłat kupiłem za 4tys. z udokumentowanym przebiegiem 139k (faktury z Rzeszy z wpisanym przebiegiem+faktura za przegląd też z przebiegiem+ksiażka serw., ale nie zwracałem uwagi nawet na nią - faktury pewniejsze) i jestem zadowolony Może oprócz tego, że coś mi buczy pomiędzy 2,2k a 3k rpm ale i tego znajdę przyczynę (może poduszki silnika, może ktoś się wypowie...) W sumie auto wyszło ok. 6tys, więc chyba niedużo a stan bdb-...
temat się zrobił o tym kto za ile kupił swojego R a przecież chodzi o to na co zwrócić uwagę przy zakupie. Jest na ten temat cały artykuł i dodał bym do niego żeby sprawdzać czy nie ma nieszczelności w okolicach klapy bagażnika i czy woda nie zbiera się w kole zapasowym
tomi83, wiele ludzi pisało już o swoich autach że są w mega stanie, widziałem już takie wątki dlatego tak napisałem, nie płacz. Garażu nie masz a to tylko Twoje zdanie....
bonus89, dobrze mowi. I sam się o tym przekonałem... Za dość dobrze utrzymaną sztukę trzeba wyłożyć te 7tys. Ale za 2-setke, a nie 25-tke. Ale jak to się mówi- każda sroka swój ogonek chwali (czy jakos tak ; )
Ostatnio zmieniony przez wlodi893 Czw Maj 05, 2011 16:13, w całości zmieniany 1 raz
dokładnie, każdy chwali swoje, ja swojego osobiście sprowadziłem w wizualnym stanie opłakanym za to mechanicznym dostatecznym, lecz też nie dobrym, a teraz śmiało moge powiedzieć że jest stan BDB i każdy może to zobaczyć ale włożyłem w to już ponad 10 tys. mase czasu i nerwów, dlatego tak pisze każdemu bo wiem że ten czas pieniądze i nerwy można zaoszczędzić kupując niższy/starszy model za tą kase w stanie lepszym
Nie ma co sie oszukiwac- samochody te nie są nowe. Także ideału nie mozna sie spodziewać... Bo praktycznie w każdym jest coś do podłubania/poprawienia/naprawienia. Ale kupowanie 2-setki za 4tys... Hmm, jak dla mnie cena mowi sama za siebie. I patrząc np na to nie spodziewał bym sie po niej zbyt wiele
no i jest ktoś kto mnie rozumie, bo ostatnio w dziale chcę kupić roverka widze ogłoszenia 2 setek za 3 - 4 tysie, ludzie jeżdżą oglądają a potem piszą że śruty, ale czego się spodziewać za taką cene? Wstydził bym się narzekać jeszcze na jakieś ogłoszenie za tą cene że coś nie tak....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum