Popieram! Zielony i moim skromnym zdaniem zacnie sie prezentuje Także działaj, i czekam na efekty!
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Maj 05, 2011 21:35
bonus89 napisał/a:
Właśnie śmieszny temat leszczu gadałem z pływakiem kzrem i kimś jeszcze chyba jugolem na sb i miałem kupić 15' aukcja już była w zakładkach miałem wcisnąć kup teraz a oni ostro mnie na 16' namawiali, no to wszedłem w 16 w allegro i przeglądam sobie a tu dopiero rozpoczęta aukcja BRMkowych w stanie ideolo, tylko na jednej malutkie ryski na rancie, a aukcja za 500zł komplet no to 2 minuty zastanowienia i zamówiłem przyszły do mnie i sprawdziłem na wyważarce i prościutkie
Tylko jak zmienisz felgi i opony, to uważaj z szybkimi startami na asfalcie w ciepłe dni... abyś skrzyni biegów na ulicy nie zostawił.
Tomi, jedną skrzynie już zajechałem na 175 szerokości, różnicówka na ulice się rozsypała na tych oponach już uważam, nie strzelam ze sprzęgła gdzie nie trzeba
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 19:49
No właśnie. R65 nie jest stworzona do takich rzeczy i pierwsze co się poddaje, to obudowa skrzyni przy mechanizmie różnicowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum