aliciaMG, no właśnie ten Mariusz to taki wybór z rozsądku i stąd ta sonda tak naprawdę Ja z Narzeczoną mamy takie samo zdanie i to samo myślimy o wszystkich Mariuszach jakich znamy. Więc to może jednak jakaś reguła
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 21:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
pistolet, Wczoraj, albo przedwczoraj zastanawialiśmy się nad tym imieniem i w sumie żadnych sprzeciwów nie mieliśmy, więc może stanie właśnie na Kubusiu
pistolet, no tak przypuszczałem
sobrus, nad Sebastianem też myśleliśmy. Ja znam rozwiązanie tej sytuacji. Moja Narzeczona z chęcią przystanie na coś takiego- abyśmy byli rodzicami tylu dzieci ile padło tutaj propozycji Nom i w sumie ja też bym się zgodził na coś takiego, ale niestety na ten moment to mnie będzie bardzo trudno utrzymać jedną pociechę
Uuuu pewnie bym nie spamiętał wszystkich Chrzestnych
Ale jeśli zacznę realizować plan to też dam znać
[ Dodano: Nie Kwi 24, 2011 19:36 ]
Sonda zakończona. W załączeniu przesyłam wyniki. Więc potwierdziło się to co przypuszczałem. Mnie jakoś po głowie chodziło imię Natan. Jednakże nie chciałem, aby mój syn miał na imię wg mojego jakiegoś kaprysu. Mam takich kolegów, rodzeństwo, które mają na imię Mieszko i Czcibor. Jak Wam się wydaje, w szkole mieli słodko... ? To drugie imię jest nawet nieznane słownikowi zaimplementowanemu w Google Chrome, bo jak teraz wpisałem, to zostało podkreślone na czerwono... Natan z resztą też
Wspomniani przeze mnie koledzy zostali tak nazwani, gdyż ich rodzice są historykami i postanowili nadać im imiona po królewskim rodzeństwie...
Myślę więc, że to jest raczej traktowanie przedmiotowe.
Sonda dała nam jakiś pogląd na podane imiona i inne propozycje, które od Was padały. Nie chcieliśmy, aby nasz Syn miałby cierpieć przez jakieś nasze wymysły. A szczególnie moje jak widać w załączniku
Serdecznie dziękujemy wszystkim biorącym udział w tej niecodziennej ankiecie.
[ Dodano: Nie Kwi 24, 2011 19:37 ]
aha i wygrało imię przy którym szczególnie upierała się moja Narzeczona, a ja tak nie do końca
Więc tak, najpewniej będzie Szymon, a na drugie Kamil.
Ewentualnie Marcin, a na drugie Kamil.
Na 100% będziemy wiedzieć po narodzeniu i wtedy napiszę jak się sprawa rozwiązała.
Może być też tak, że wybierzemy którąś z propozycji, które padały, jak np. Oskar
Rozwiązanie jest pod koniec maja, więc jeszcze trochę cierpliwości. Dokładny termin to 29 maj.
A może ktoś ma jeszcze jakąś ciekawą propozycję?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum