Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2003
Czy ktoś mógłby polecić jakiś sprawdzony warsztat zajmujący się tym we Wrocławiu lub bliskiej okolicy. W google jest kilka wyników ale może ktoś miał już przyjemność... Generalnie chodzi mi o pęknięty zbiornik do spryskiwaczy. Z góry dzięki.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 20:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja mam również pęknięty... wlewam 2,5 l płyny do spryskiwaczy, wiecej nie bo zaczyna się przelewać i powiem szczerze że pomimo tego że leży w piwnicy drugi na wymianę to jakoś bardzo mi to nie przeszkadza, a zapłaciłem za niego ok 35 pln
Koju, tak czy siak wolałem się zorientować jaki koszt naprawy, a jaki kupna. Zbiorniki chodziło od 40 zł. Udało mi się załatwić taniej w moim rodzinnym mieście w Bełchatowie. Robota naprawdę fachowo zrobioną i za niewielkie pieniądze (15 zł), gorąco polecam. Gościu poskładał nie jeden połamany motocykl i zna się na tym co robi. Jak ktoś będzie szukał to podaje numer kontaktowy: 605 681 229 (siedzibę ma na Przytorzu). Dla porównania we Wrocławiu na Żeromskiego chciał za to samo 40 zł.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 350 Skąd: Kozienice
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 21:54
Hmmm widziałem takie zbiorniki po 25 pln . oczywiście używki ale w całości po takim "spawaniu" nie będziesz miał pewności czy zaraz nie strzeli ponownie ale mniejsza z tym ważne że to groszowe sprawy.
_________________ Porażka jest szansą na to,aby zacząć jeszcze raz-inteligentniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum