nie widzę przeszkód aby powstał na podobnej zasadzie temat o kradzieżach. Nie dział.
dokładnie, dział jest niepotrzebny, temat w zupełności wystarczy
odnośnie kradzieży w offtopicu jest mój temat przyklejony, nie mam nic przeciwko by np. zmienić jego nazwę i wpisywać w nim skradzione auta, części itp.
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=56924
dokładnie, dział jest niepotrzebny, temat w zupełności wystarczy
odnośnie kradzieży w offtopicu jest mój temat przyklejony, nie mam nic przeciwko by np. zmienić jego nazwę i wpisywać w nim skradzione auta, części itp.
wydaje mi się, że jest to sensowne tylko i wyłącznie w jednym przypadku, jak pod zgłoszeniem kradzieży, nie będzie innych komentarzy i temat będzie składał się tylko i wyłącznie z informacji (co na forum jest nie realne bo zawsze ktoś dorzuci swoje trzy grosze)
[ Dodano: Pią Maj 13, 2011 07:50 ]
Temat będzie miał trzy kilometry długości a okaże się że w nim jest tylko 4-5 zgłoszeń kradzieży i żeby dokopać się do tych 4-5 informacji trzeba przeczytać trzy kilometry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum