Też uważam, że końcówka jest bardzo ładna . Gdy go kupiłam była cała zardzewiała i brudna. Doczyściłam ją na błysk .
Co do modyfikacji to pomysłów mam sporo, realizacją zajmuje się narzeczony, także zobaczymy co z nich wyjdzie
No! Monika... bardzo ładny egzemplarz
Po zdjęciach, to można nawet z niego jeść;)
Końcówką się nie przejmuj... jak tłumik końcowy przegnije, wymienisz sobie na ładną, szeroką, pasującą pod żłobienie zderzeaka. Ale ponieważ ten diesel kopci jak batory na pełnym morzu, to będziesz miała ją wiecznie brudną.
Sama tak wypucowałaś to auto?
Dawaj zdjęcia ze środka!
Masz auto 4 lata i dopiero teraz tu zaglądasz?
Nie no! Za karę musisz zrobić coś pożytecznego dla forum/strony/klubu... nad formą się zastanowimy
Pozdro,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Auto sama wypucowałam
Do pielęgnacji używam preparatu "T-cut color fast"
Autko jest w sumie zawsze czyste, bo rzadko nim jeżdżę - zwykle przemieszczam się innym.
Rdzewieć też nie rdzewieje - całe zimy spędza w garażu w związku z tym nawet opon zimowych się nie odczekał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum