Ja będę jechał sam, bo nie wiem jeszcze o której zacznę wyjeżdżać z miasta. Prawdopodobnie ok 18 będę startował z wysokości czerniakowskiej, ale to nic pewnego więc nie chcę nikogo wstrzymywać etc Zobaczymy się na miejscu
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 22:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To wychodzi, że będę jechał sam i to pierwszy, bo wyruszam z mokotowa o 12.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
to moge na ciebie chwile poczekać co najwyżej gdzieś w puławska lub piaseczno możemy sie spotkac w grupie zawsze raźniej.
Kłopot może być w tym, że to może być 18... a równie dobrze może być i 17... albo 19.... nie wiem jeszcze Jakby coś to na PW wyslalem Ci koma Jutro (w pracy) nie bede mogl wejsc na forum (nie dziala mi) wiec mozna mnie zlapac "na fejsie" albo na koma wlasnie
pzdr
Ley
P.S. JOA, nie zapomnij kupić pomarańczy
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Dobra. Ja sam stawiam się o 14:00 pod mc donaldem na parkingu w Jankach (obok ikeii).
Tutaj czekam na Kasjopea, Joa i Dzelo23. Razem ruszymy sobie na Radom.
Nie zamierzam jechać ekonomicznie i będę się starał trzymać prędkość do 110 km/h
Jeśli będzie padać (a wszystko na to wskazuje) to oczywiście odpowiednio wolniej.
CB - kanał 17 - jak to się już utarło między molbikami-roverkami
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja podobnie, ale z Woli, bo mnie praca dopadła jeszcze na godzinkę.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja podobnie, ale z Woli, bo mnie praca dopadła jeszcze na godzinkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum