No to jednak się wywinąłeś .... zapomniałem, że jednak kilka lat nas dzieli ale mimo tego, że byłem młody szczyl z podstawówki to pamiętam jak w drugiej połowie lat '90 sety z imprez krążyły na kasetach. Na Plastik'a też się niestety nie załapałem
Co do imprez to zdarzyło mi się kilka razy być. Skuszony takimi gwiazdami jak już w.w. AvB czy Tiesto strasznie się zawiodłem. Doskonale pamiętam jak przemęczyłem set Buurena, który po za kilkoma kawałkami w ogóle mi nie podszedł. Z Tiesto nie było lepiej, ten minus imprezy był, że Tijs grał praktycznie sam całą imprezę więc było mocno średnio, raz kilka kawałków świetnych później znowu cienizna i było trzeba iść po piwo Za to jak najbardziej pozytywnie wspominam np. set Rank1 panowie zagrali świetnie, a Airwave grane na żywo coś wspaniałego Druga sprawa to spęd różnego rodzaju pokemonów na tych imprezach co w połączeniu z niekiedy fatalną organizacją daje mierne efekty...
Wracając jeszcze do hałsu to coś tam postaram się pościągać w wolnym czasie. Kiedyś przesłuchałem kilka setów "szwedzkiej mafii" więc kilka kawałków kojarzę
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 19:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na dużych nigdy nie bywałem - zazwyczaj w klubach - głównie Metro w Gdańsku. Miałem tę przyjemność, że chodziłem do jednej klasy z Dj Erb`em i pamiętam jego początki na imprezach lokalnych o nazwie Loozik Mayonezik, które nawet zdarzało mi się współorganizować Znaliśmy też osobiście Dj Drwala, który wtedy był na topie pośród polskich dj`ów, nie raz bawiliśmy się głównie w Metro, gdzie był rezydentem. Jak jest teraz nie wiem, niestety drogi się trochę porozchodziły ale jakby co - wiemy gdzie się szukać.
Ehh.. wtedy weekend potrafił trwać od piątku popołudniu do poniedziałku rano
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum