Witam wszystkich milosnikow markek ROVER i MG.
Jestem posiadaczem ladniutniego Roverka 214i 1.4 8V 3d 75km, autko jest narazie bez awaryjne mam je od miesiaca(no moze 1 male przygasniecie i spadanie z obrotow(mysle ze benzynka zasyfiona)) nie jezdze duzo bo czekam na prawko. Dnia 09.06 br. zdalem prawko radosci bylo wiele, ale czekanie na plastik strasznie dobija. Oczywiscie jak bede potrzebowal pomocy to najpierw poprzegladam forum jak nic nie znajde to zaloze odpowiedni temat w odpowiednim dziale.
Jeszcze raz siema : ]
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 13, 2011 08:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W moim przypadku było podobnie, zakupiłem R na miesiąc przed zdaniem prawka, ale jeździłem codziennie, aż do egzaminu. Po egzaminie odpuściłem sobie i poczekałem na plastik
No ja ze wstydem przyznam, że również śmigałam przed odbiorem prawka, ale już po egzaminie Cóż miałam zrobić jak kierowca zawiódł, a jeździć daleko do szkoły trzeba było
Na szczęście obyło się bez przebojów z misiakami, ale do teraz sądzę, że to była głupota
_________________ Oficjalnie "aliciaMG", ale może być i "Ruda"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum