Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Nie wiem jak sie do tego zabrać . Odchodzi mi tapicerka (welurowa) od klamek przy wszystkich czterech drzwiach . Macie może podobny problem ? Jak sobie z tym poradzić ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 18:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 19:43
U mnie też się systematycznie odkleja, ale na razie mi to nie przeszkadza. A jak sobie z tym poradzić, to raczej proste, trzeba rozbebeszyć boczek i zastosować klej w sprayu do materiałów, dostępny np. na allegro.
Wysłany: Wto Cze 14, 2011 20:35
Dokładnie, to samo mi powiedział gosć, który mi 2 lata temu prał wnętrze, że nigy nie traktuje się ani posufitki, ani boczków odkurzaczem piorącym. U mnie zrobił to dosłownie prawie suchą szmatką z tym swoim magicznym środkiem- fajnie było widac różnicę po przejechaniu. Niby jasne i czyste, ale w porównaniu z miejscem, które przetarł- SYF.
To miejsce jest przeznaczone wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników.
Proszę zaloguj się lub zarejestruj. To gdzie mam sie jeszcze rejestrowac . Nie rozumiem przeciez mam konto ? Wcześniejsza pobralem normalnie , a tej nie moge bo nie jestem zarejestrowany a jestem .
Wysłany: Czw Cze 16, 2011 17:21
matekk4 napisał/a:
To miejsce jest przeznaczone wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników.
Proszę zaloguj się lub zarejestruj. To gdzie mam sie jeszcze rejestrowac . Nie rozumiem przeciez mam konto ? Wcześniejsza pobralem normalnie , a tej nie moge bo nie jestem zarejestrowany a jestem .
Kolego zaloguj się na stronie klubowej , bo to że jesteś zalogowany na forum, to strona klubowa tego nie wie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum