Wysłany: Sro Lip 06, 2011 09:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
komik88 [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 15:14
za jakieś 3h będzie foto już na gotowo jak to wygląda. co do klimy to nie mam bo nie chodzi o to że nie wchodzi bo normalnie wchodzi tylko miałem uszkodzoną chłodnice klimy i tak czy tak nie działała to po prostu na razie to wyjąłem.
[ Dodano: Sro Lip 06, 2011 16:14 ]
tak już ostatecznie wygląda FMIC rury pomalowane, opaski nowe i tylko cieszyć się jazdą jeszcze dojdzie fota ze zderzakiem
zamówiłem też dziś wtryski od SDI ciekaw jestem jak będzie po załozeniu co do FMIC to wyraźnie poprawił się jeszcze dół momentu ( nie wiem czym to jest spowodowane) ale za to góra delikatnie jak by była słabsza (ok 3600-3900 obrotów).
komik88, z mojej strony masz ogromy PLUS za wykonaną robotę oby tak dalej, z przyjemnością śledzę twoje poczynania.
Może jakieś nowości wpadły przez ten czas ?
komik88 [Usunięty]
Wysłany: Sob Lip 09, 2011 21:36
no wiesz co na razie zrobiłem tego IC i zamówiłem wtryski ale koleś przygrał w kulki ze mną bo mi napisał esa wczoraj że ktoś je przez allegro kupił przede mną,ale wydaje mi sie ze sciemniał ;/ szukam innych i tyle heh, zamówiłem wczoraj klocki TRW na tył i powoli przymierzam się do tarcz nawiercanych i klocków BREMBO, myślę że max 3tygodnie i będą w MG a później Downpipe i na tym mechanicznie kończę zostanie Body kit heh tzn plan jest na inne fotele przód i tylko ciemna szyba na przód jeszcze i koniec dzięki ze się podoba IC pozdrawiam
[ Dodano: Sob Lip 09, 2011 22:36 ]
Nowe foto już z IC
komik88, ja tam bym chyba nic nie zmnieniał ladny kolor ładny wyglad
tylko pasek na sszybie tak słabo wyglada lepiej jak sie cieniuje pasek
zewnetrzenie zr'i sa bardzo ładne jeszcze w takim kolorze
komik88 napisał/a:
Downpipe
sam bym taki gadzecik mechaniczny przygarnoł (zalezy jaki koszty beda zrobienia) jesli była by opcja zrobienia wiecej niz tylko 1szt dla ciebie tylko czy w idt zr/25 a zs/45 poczatek wydechu bedzie taki sam
z tym paskiem to jest tak zrobione bo ja lubie taki klimat hehe co do DOWNPIPE to mnie to będzie kosztować tylko tyle co sam materiał bo teraz pracuje u kumpla w serwisie samochodowym i mam wszystko udostępnione więc sobie zrobię podam Ci wszystkie wymiary flanszy itd to sobie zrobisz sam nic trudnego co do ZR-a to tam na prawde nie trzeba nic zmieniac tak jak napisałeś, tylko troszkę kosmetyki i będzie dobrze pozdrawiam
ZR-a to tam na prawde nie trzeba nic zmieniac tak jak napisałeś, tylko troszkę kosmetyki i będzie dobrze
ja bym inne alu załozył
komik88 napisał/a:
DOWNPIPE to mnie to będzie kosztować tylko tyle co sam materiał bo teraz pracuje u kumpla w serwisie samochodowym i mam wszystko udostępnione więc sobie zrobi
to ja ci moge i za ten materiał i za robote na dobra flaszke dac jesli i tak bedziesz sam robił wiec drugi to nie problem chyba dla ciebie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
komik88 [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 10, 2011 10:23
nie ma sprawy, jak będe robić to przecież wielki problem to nie jest ale Raptile pisze że ma na sprzedaż to może się dogadacie Raptile a ty nie wkładasz tego do siebie??
komik88, jak będziesz miał okazję to załatw sobie org. progi do ZR-ki będziesz miał wtedy komplet wizualny
A co do stylistyki to od siebie bym jeszcze dodał podkładkę od Leona Cupry pod przedni zderzak Oraz pomyślał nad przerobieniem przednich reflektorów na soczewki tak jak ma Krzysi3k,
Ale wiadomo wszystko zależy od ciebie i twoich upodobań, ważne aby był z tego zadowolony, jak na razie bardzo mi się wszystko podoba.
komik88 [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 10, 2011 16:31
na progi czekam już bo mam zamówione co do soczewek to na z chęcią bym chciał ale są na razie ważniejsze sprawy jak hamulce ale na wszystko przyjdzie czas dzięki że się podoba chyba tylko na razie Tobie hehe pozdrawiam
no z kolektorem jest ciężki temat myślałem już o nim wcześniej ale powiem ci szczerze że już downpipe powinien troche jeszcze turbinie pomóc się rozkręcić, zobaczymy zresztą, IC odczułem bardzo tak jak pisałem,myślałem że aż takiego efektu nie będzie KRZYCHU dzięki za foto MBC pozdro
komik88, spoko
Mogłem wyczyścić, bo tam zawalone olejem (rurka od odmy tam puszczona i oparami oleju dmucha )
Z tym downpipe to na jakiej średnicy chcesz robić?
Wiesz, że trzeba łagodną redukcję potem zrobić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum