Kurde wychodziło, że to miał być ten wrzesień i wczoraj na spontanie jak wracałem z Kraka shamowałem się w Czakramie w Tarnowie - miałem kupon na 50% zniżki Muszę jeszcze zobaczyć co z tym dlugim weekendem, bo Betkę bym sprawdził.
tak uzbieram, ale chciałbym żeby było jak najwięcej aut z forum, chcę gościowi pokazać, że warto zrobić dla naszego forum na stałe taką cenę albo chociaż niższą niż innym
Kurde przyjechalbym, ale moja rura z IC puszcza cisnienie przez dziure pozaklejana na szybko i wyniki pewnie nie bylyby miarodajne. Postaram sie z tym uporac
Kurde przyjechalbym, ale moja rura z IC puszcza cisnienie przez dziure pozaklejana na szybko i wyniki pewnie nie bylyby miarodajne. Postaram sie z tym uporac
polecam tak: K2 AUTOBAND Bandaż do węży gumowych, dokładnie obwinąć węża - tak aby miejsce pęknięcia pokryte było ok 10 warstwami - taśma musi przylegać na gładko. Na to 2-3 metalowe opaski zaciskowe, najlepiej tak aby nie było między nimi odstępu. Znajomego tak ratowaliśmy jak mu padł wąż w trasie - pojeździł na tym potem jeszcze minimum 500 km.
_________________ Czytanie postów na forum może powodować schorzenia psychiczne i utratę wiary w ludzką inteligencję
Witam wszystkich Roverkowiczów
Ja może się wybrał na hamownię, bo od dawna ciekawi mnie jaka jest rzeczywista moc silnika, ale z tego co słyszałem to automata nie da się zhamować . Przynajmniej Roverka ze względu na rodzaj skrzyni biegów, w której nie da się zablokować żadnego biegu. Nie wiem ile w tym prawdy.
Może za to uda mi się wybrać na spotkanie we wrześniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum