Wysłany: Pon Lip 11, 2011 22:07 W sprawie Tapatalk - Android
Witam mam takie pytanie do Adminów ktoś kto ma androida i program Tapatalk mógłby śledzić forum poprzez ta aplikacje w telefonie czy da się coś w tym kierunku zrobić by nasze forum pojawiło się w tej aplikacji ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 22:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ktoś kto ma androida i program Tapatalk mógłby śledzić forum
To dotyczy i tych z BlackBerry, iPhone i Windows Phone 7 (board express).
haszczyc napisał/a:
czy da się coś w tym kierunku zrobić by nasze forum pojawiło się w tej aplikacji ?
Z tego co wiem, to od jakiegoś czasu support "przemo" pracuje nad pluginem.
Jak go ukończą i przetestują, to nie widzę przeszkód zainstalowania go na naszym forum.
Do tego czasu jednak ze smarphona trzeba przeglądać forum tradycyjną przeglądarką internetową.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No tak, do tego szkoły nie trzeba jak się ma phpbb3
U nas jest modyfikacja przema, a tutaj jeszcze żaden mądry nie zechciał wesprzeć kodu pod rozwiązanie tapatalka. Nie wiem... może większość programistów ma smartphony z pełnowartościową przeglądarką ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Bo korzystam z phpbb 3.0 na innych forach i jest do niczego.
Jak już zmienić platformę to na coś innego, może nawet płatnego...
Brakuje mu wielu dodatków jakie ma obecny nasz skrypt. Dorobienie ich to żmuda i nikomu niepotrzebna praca Dla użytkowników jest to w sumie niewidoczne, ale dla ADM/MOD są pewne narzędzia i moduły zdecydowanie ułatwiające życie Chociaż autor skryptu, którego używamy, 2 lata temu zadeklarował że zrobi swoją wersję pod 3.0 Na razie jednak chyba woli zarabiać pieniądze niż bawić się
Kupuje się raz, ew. później dokupuje się jakieś aktualizacje... zależy od polityki.
Nie wiem, nie interesuję się tym tak bardzo, dlatego, że nasz skrypt póki co działa.
Nie działa tapatalk, ale w sumie tylko on Może ktoś napisze kiedyś konkurencje dla tapatalka i będzie działać z naszym skryptem także Nie zawracam sobie tym głowy, tym bardziej, że mam wiele innych rzeczy w tym ogródku do zrobienia
Jak korzystam z telefonu to zwyczajnie, przez przeglądarkę
Nie mam z tym żadnych problemów i posiadanie tapatalka nie wydłuży mi członka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum