No to patrzę, że R400 są bardziej podatne na rdzę niż R200.
nie powinno Cię to dziwić bo R200 mają ocynk a R400 już nie.
edit : ztcp to chyba od 98` ale jest na pewno ktoś kto lepiej pamięta
camaro17, wiadomo coś już nt barwy lakieru ? zostajesz przy BRG czy coś kozackiego:P ?
_________________ Driving is believing !
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 19:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z tego co się orientuje to R400 też ma ocynk. W 100% pewien nie jestem ale nie ma co gadać lata robią swoje. Tym bardziej że R400 ma bardzo cienką blachę.
Camaro jak byś miał malować to dokładnie sprawdź też błotniki przednie odrazu za chlapaczami. Lubi zbierać się tam syf (piach, liście etc.) co w efekcie prowadzi do korozji od wewnątrz.
Hmm... zmiana koloru. Z wieloma osobami co gadałem to twierdzą że BRG jest najlepszym kolorem dla R choć ja uważam inny kolor za ładniejszy.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Tak jak napisałem, zobaczymy co przyniesie przyszłość, na pewno nie odwracalnym pkt będzie regeneracja nadkoli oraz całego nadwozia pod względem niwelacji korozji oraz kompleksowe zabezpieczenie podwozia.
Co do samej zmiany koloru samochodu, zobaczymy, nie dawno nosiłem się ze sprzedażą sprężyn a tu jak widać wpadły do R wraz z wymiana innych podzespołów, także niczego nie wykluczam co może się stać
szkoda ze te ramiona są tak wygiete w tej kierce
ładna bo mniejsza tylko te ramiona tak sobie mi sie widzą
ale kolorystyka pasuje fajnie sie komponuje
tak trafiłeś??
Bardzo fajne zmiany. Wygląda dużo lepiej bez dodatkowych zegarów w miejscu środkowego nawiewu. Ale to już moje subiektywne zdanie
Co się stało z zegarami od MG ZS?
Podziwiam chęć zmian jak i same zmiany (chociaz nie wszystko są w moim guście), ja bym się chyba nie podjął tylu zmian w takim aucie - widać ze na prawdę lubisz swojego Roverka. Ja miałem plany, kupiłem felgi, ale po dluzszym zastanowieniu zrezygnowałem z jakichkolwiek. Szkoda mi pieniędzy. Pozdrawiam i z miłą checią będę dalej śledził Twoje poczynania z Roverkiem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum