Witam jako,że śledzę z ciekawością dział o samochodach innych forumowiczów postanowiłem zarzucić temacik o swoim autku. Jak przystało na prawdziwą miłość nasza wspólna przygoda rozpoczęła się 14 lutego ub.r. Autko z Niemiec 96' Si Saloon dość bogato wyposażony.
W dniu zakupu wyglądał tak:
Standardowo wymieniony kompletny rozrząd, palec, kopułka, filtry,olej, itd itp.
Sukcesywnie auto było doposażane lub w jakis sposób 'modyfikowane' tj.:
Lakierowanie listew bocznych, progów i dokładki z przodu pod kolor auta, zaciski polakierowane na czerwono,
montaż lusterek z MG ZS podgrzewanych,sterowanych elektrycznie
auto stoi niżej na zawieszeniu Koni, felgi wypolerowane 16'' oponki GoodYear'ki 205/45, grill przerobiony a'la carbon + siatka zamiast żeberek o fakturze takiej jak w MG ZS, usunięte oznaczenia modelu, naklejki na szybach, tłumik końcowy a'la Mugen, pozycyjne swiatła oraz oświetlenie tab.rej. podobnie jak wnętrza to diody SMD oraz z przodu oswietlenie zmienione na świecące dość bialym światłem Philipsy. Co do wnętrza to włożone są siedzenia z MG ZS podobnie jak kanapa tył, listwy wewnętrzne i elementy konsoli. Zegary mają zamontowany zestaw Indiglo, schowek i drzwi przednie wygłuszone matami, z przodu zestaw 2-drożny Rainbow z głosnikami 150W,tył to zestaw 2-drożny Audiobahn po 100W na wygluszonej półce, boczne tył to Sinusline 70W, jednostka sterująca to Pioneer DEH 2920MP, gałka zmiany biegów Momo Sphere, dywaniki na zamowienie szare z grafitową obwódką, zima gumowe.
Na dzien dzisiejszy auto wygląda tak:
Mniej więcej ująłem modyfikacje auta, zapewne coś pomijąjąc ale mam nadzieję,że w miarę przyzwoicie to wygląda. Pozdrawiam forumowiczow:P
Ostatnio zmieniony przez MateuszD416 Pią Sie 26, 2011 14:09, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 13:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum