Wysłany: Nie Sie 28, 2011 09:51 [R75] usuwanie wgniecen Mazowieckie- Warszawa
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam
mam problem z wgnieceniami na tylnym błotniku , kochany sąsiad co jakiś czas ze złości wali czymś w mój błotnik . Naliczylem juz 5 wgnieceń . Czy zna ktos firmę w Warszawie , ktorą usuwa takie wgniecenia bez konieczności lakierowania i szpachlowania ? dodam zdjęcia uszkodzeń dzisiaj
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 09:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
musiałbyś się przejechać do Goliana i zapytać. Jak dostanę wypłatę za sierpień to pokażę się u niego i zapytam ile sobie ceni.
Generalnie mało chętnie zajmuje się kosmetyką aut, raczej preferuje grubsze naprawy powypadkowe itd. To mój sąsiad w sumie więc mi trochę łatwiej się z nim dogadać niż komuś z zewnątrz
Blacha w R75 jest mocna, wiec musiał się bardzo postarać aby dojść do efektu jak na załączonym obrazku. Pokrył szkody? Lub chociaż odwdzięczyłeś mu się?
nie bo nie ba wiem ktory to , ale jak zrobie ten błotnik to chyba zainstaluję kamerę na czujnik ruchu problem w tym ,ze bateria wytrzymuje w nich ok 4-5 H i nie wiem czy przez szybę wyłapuje ruch . Błąd ,ze nie mam alarmu też z syreną ajj ... co do tej firmy S małe wgniecenie kosztuje ok 150zl by wyciągnąć . Szkoda mi go lakierować przy sprzedaży często ludzie sprawdzają czujnikami a póniej twierdzą ,ze bity itp
Też kiedyś korzystałem z usług puller.com.pl. Problem wtedy nie dotyczył Roverka, a poprzedniego samochodu. Usuwałem wgniecenia głównie po to, żeby sprzedać za 100% wartości samochodu. Efekty oceniam b. dobrze, po wgnieceniach nie było śladu. Warto wydać parę złoty, ale mieć elegancki samochód.
Ach Ci kochani sąsiedzi... Co ciekawe też miałem kiedyś z taki do czynienia, kurde może to ten sam? No i pewnie też trochę kasy by na naprawę poszło, ale ja akurat mam AC, więc zrobiłem bezgotówkowo w pullerze
Ostatnio zmieniony przez gabrych Pon Lis 26, 2012 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum