Mam pytanie co do wyników toru.
Mam drugi czas w klasie turystycznej ale tak jakbym został pominięty.
Można prosić o jakieś wyjaśnienia jak były zliczane te czasy etc.
Ps. Mój rover to 400 z silnikiem 1.4 tak na marginesie
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 18:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
greg-si, możliwe, że to mój błąd - żeby przyspieszyć publikację wrzuciłem wyniki do Excel'a i puściłem regułki, ale nie konsultowałem tego z organizatorami Zlotu.
Patrząc na wyniki (i moją własną jazdę - nie zdążyłem pojechać 3 próby z Piotrem, a za przy drugim przejeździe poprawiłem czas, więc liczę, że przy trzecim też bym poprawił), podejrzewam, że organizatorzy liczyli tylko pierwsze dwa mierzone biegi, bo nie wszyscy mieli szansę na trzeci (np. ja chciałem, ale nie zdążyłem).
Jeśli organizatorzy to potwierdzą, to zmienię tabelkę i umieszczę poprawioną.
Prawdopodobnie to jest mój błąd, że nie skonsultowałem tego przed publikacją.
Jeśli tak to z góry przepraszam.
PS. Osoby, których auta nie mają podanego silnika są o to proszone do mnie na PW, to pouzupełniam.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Patrząc na wyniki (i moją własną jazdę - nie zdążyłem pojechać 3 próby z Piotrem, a za przy drugim przejeździe poprawiłem czas, więc liczę, że przy trzecim też bym poprawił)
To tylko teoria. Bo przy nieskończonej liczbie prób zeszlibyśmy do czasu jednej sekundy Moje pierwsze dwa wyniki są prawie identyczne bo drugi przejazd miałem na wilgotnym torze natomiast trzeci już na 'czystym'.
maciej napisał/a:
podejrzewam, że organizatorzy liczyli tylko pierwsze dwa mierzone biegi, bo nie wszyscy mieli szansę na trzeci (np. ja chciałem, ale nie zdążyłem).
Pewnie na pewno tak będzie
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
To tylko teoria. Bo przy nieskończonej liczbie prób zeszlibyśmy do czasu jednej sekundy
Raczej doszlibyśmy do granic możliwości auta lub kierowcy.
greg-si napisał/a:
Moje pierwsze dwa wyniki są prawie identyczne bo drugi przejazd miałem na wilgotnym torze natomiast trzeci już na 'czystym'.
Ale jak to?
Im później, tym było bardziej mokro...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Raczej doszlibyśmy do granic możliwości auta lub kierowcy.
No właśnie. W nieskończoność czasu poprawiać się nie da.
Cytat:
Ale jak to?
Im później, tym było bardziej mokro...
Nie zupełnie. W pewnym momencie troszkę pokropiło i jak już ruszyłem to było czuć że jest bardziej ślisko (na moich slick`ach ) później przestało no i kolejny raz jak zaczęło padać to większość się zmyła.
R200 Coupe Turbo & V8
Spojrzałem na wyniki rajdu i mam pytanie (nie, żebym chciał oprotestować wyniki ).
Czy 19-sty punkt był za stempelek w Kazimierzu?
Bo naliczyłem 18 punktów z zadań - 10 z pytań i 8 znaków, a suma punktów jest 19.
maciej, tak, stempel był także punktowany (ale nie była punktowana ich ilość, bo niektórzy to całe kartki ostemplowali - miał być jeden stemple jakiejkolwiek inf. turyst, )
Witajcie po dluuugiej przerwie. Skoro powrocilem do swiata, to zalaczam komorkowe zdjecia 800setek! wybaczcie, ze tak dlugo.... >>>LINK<<<
Zlot z mojej strony bardzo krotki, jednak wrazenia na 100% pozytywne.
Jesli jesienny nie wypadnie mi podczas nieobecnosci w kraju to bede. Budujmy sile 800!
Senn napisał/a:
Tobianiowi za możliwość poznania pałera 827
no i powiem Ci, ze najpierw belikatnie zbladles.... a po chwili usmiech na celego; taki staruszek a jak potrafi ucieszyc duzych chlopcow
przekonalem do 827?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum