Raczej o tym samym tylko dobryziom zapewne mówi o KW serii Competition czy tez clubsport, a nie "cywilnych" V1, v2 czy V3 bo tam już ceny są sporo wyższe...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 30, 2011 22:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hehe, dopiero teraz oglądnąłem ten filmik, ale czego można wymagać od seryjnego 135... i tak z tym zawiasem wytłukło nie dość że całą grupę, to jeszcze rekord klasy inna sprawa że miałem go założyć na lato, a się do tej pory nie zmobilizowałem (tak to jest jak zawias się nie nadaje na cały rok - zbyt twardo i nisko na zimę).
[ Dodano: Sob Lip 02, 2011 00:19 ]
BTW Ziom, masz zielony pasy w Tomcacie?
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 23:26
Ziomku - 6ki miałem kiedyś w innym autku a w ZR przez chwilkę 4 ale się "zgeły" małe jebut mi się zdarzyło i poszły w kosz. Pasy klasa Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez Bumelant Pią Lip 01, 2011 23:33, w całości zmieniany 1 raz
na razie tylko przymiarki fotela czekają aż wróci kolega od miga bo ja wole się nie barć za spawanie szyn z moimi amatorskimi spawami:p
Bumelant napisał/a:
Ziomku - 6ki miałem kiedyś w innym autku a w ZR przez chwilkę 4 ale się "zgeły" małe jebut mi się zdarzyło i poszły w kosz. Pasy klasa Pozdro!
no cóż o 4 nawet nie mowie bo to słabsze nawet od serii kolega z forum założył do Tomcata to się jeździć nie dało bo bujało jak w autobusie 6stki to taki koni special czerwony, amor u nich zaczyna się od 8 ale to moje skromne zdanie
Niestety muszę kupić ciężarówkę. Długo trwała batalia czy sprzedać rajdówkę czy Cabrio... w końcu wybór padł na rajdówkę
Szkoda, że najprawdopodobniej już nie uda się zgromadzić tego wszystkiego co już zgromadziłem do tego auta, gdyż niektóre części są już niedostępne i zamówić ich jak nowe nie można. Smutne to ale taka jest potrzeba finansowa.
Kolega pewnie myślał że te 6900 to za wszystkie zabawki jakie tam miałeś
Jakbym wszystko zsumował co włożyłem/kupiłem, to wyjdzie ponad 10000. Przecież nie oddam w tej cenie wszystkiego co mam do tego auta.
Brt napisał/a:
szkooda ... Tomi będziesz nim na Zlocie jeszcze
Nie, jest twardy, niewygodny, głośny i dwuosobowy. Na zlot chcięliśmy przyjechać Cabrio.
Tym bardziej, że znalazłem na działce dwie, nowe, chromowane listwy przedniego zderzaka, na półce mam fabrycznie nowy grill i chciałem to zmontować, spasować zderzak, zamontować dokładnie boczki i Cabrio będzie piękne... a potem pójdzie na parę miesięcy do garażu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum