Ja bede jechal z Kolega borek88 ze słupcy, jeszcze nie mamy ugadanej godziny wyjazdu. Ale fajnie by bylo, jak bysmy wszyscy razem jechali.
Wy jedziecie Autostrada czy normalna strasa ?
Wydaje mi sie ze moglibysmy do was dolaczyc, bo mi godzina wyjazdu jest obojetna
jak juz pisałem w temacie spotowym
"dokładnie podpinam się pod pytanie jedziesz sam czy większą ekipa z poznania leci??
będzie jazda autostradką czy omijanie brameczek?? to coś bym podpowiedział i za słupca przejął i autostrada za fri znow do konina (czyli sługocin-modła krolewska) i później płatna na łódz lub lecimy na Tuliszków Uniejów itp (nie zna m już tej trasy ale od czego jest navi)"
Jeżeli lecicie z poznania to macie 3 wyjścia
1) wjeżdżacie na autostradę we wrześni i zjeżdżacie w węzłem Emilia później kierunek na Zgierz i później przez Zgierz do Łodzi na ul. Łagiewnicką
koszt przejazdu:
13 zł bramka za września później płacicie W Emilii 17 zł
Jak zjedziecie w strykowie to 21 + 13
Czas przejazdu w okolicach 2,5 zależy jak kto ciśnie
2) To samo,ale wjeżdżacie w Poznaniu , nie wiem jak u Was liczą za ten odcinek jako mieszkańcy i dalej tak samo
3) Na tka teraz jeżdżę
Poznań, września, słupca, konin, turek, uniejów, podębice. Aleksandrów, w Aleksandrowie na Zgierz najlepiej, bo inaczej będziecie jechali przez Łódź robiąc koło
czas przejazdu do granic Łodzi 3 godz. z małym hakiem,ale kasa w kieszeni zostaje
GPS wpisujcie Studencka Łódź jak pkt. docelowy,
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
dzis jechałem do włoszczowej przez łódź
i jechałem autostrada do zjazdu Emilia na Zgierz / łódź
koszt 16.50 w jedna strone
a po zjezdzie z autostrady do hotelu bedzie około 16km
wiec moze jednak autostrada ale to od was koledzy zalezy
Tomson40075, mogłbys jechac z poznania stara 2 do wrzesni pozniej do słupcy A2 znow droga na stara 2 i ja przed kmieciem zabieram cie i jedziemy na autostrade w sługocinie i juz do konina zachod za friko w modle dołaczy sie do nas Lukasz_Konin, no i bierzemy bilecik i na zjezdzie na zgierz 16.5 powrot tak samo
No ja predzej pisalem ze koszt autostrady jest ok 20zl. To juz jak chcecie, ja moge jechac autostrada, i zwykla trasa. Ale Tomson40075 napisal predzej ze bedzie omijal autostrady:P trzeba sie teraz dogadac, no bo sobota juz tuz tuz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum