Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 100 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 18:49
haszczyc napisał/a:
maziciel, hmm dobry pomysł, ale z tego co wiem kamera cofania powinna być umiejscowiona na środku chyba że się mylę ?
Powinna, bo takie jest dla niej najodpowiedniejsze miejsce, ale nic nie przeszkadza w tym, ze moze byc rowniez troche z boku.
Moj znajomy ma w Passacie B5 zamontowana kamerke troszke z boku nad tablica rejestracyjna, bo centralnie nie dalo rady ze wzgledu na oswietlenie tablicy, a nie chcial wiercic dziur w klapie ponizej tablicy - tak mi wytlumaczyl. Dziwnie wyglada taki obraz pod katem, ale o dziwo widac bylo caly tylny zderzak i latwo sie do tego przyzwyczaic.
Wybor nalezy do Ciebie: naklejka, kamera cofania, zaslepka, a moze dodatkowe swiatelko stopu? Mozesz tam rowniez zamontowac dodatkowa lampke do kamery cofania, jesli zechcialbys ja miec zamontowana centralnie
PS. Pomysl z ostatniej chwili - ODBLASK ROWEROWY!
HAHAHAHAHA
_________________ Jestem Polakiem i jestem z tego dumny!
maziciel, bardzo dobry pomysł podsunąłeś z ta kamerą cofania.
Póki co znalazłem w dość przystępnej cenie klapę po liftingu ale całkowicie goła za przystępną cenę 189zł czarną w Polsce! jak dobrze widzę jest chyba ona po liftingu bo brak zamka chyba że ślepy jestem?
piasek, od razu do 1 h po piaskowaniu walisz podkład reaktywny, na to można podkład pod lakier normalny i lakier, rdza nie wyjdzie... chyba że roverem będziesz jeszcze 20 lat jeździł
Boncky, a koszta łącznie doprowadzenia takiej klapy do normalnego wyglądu jak się mogą kształtować ?
ceny są w strasznych przedziałach ale widzę Zabrze więc to samo co i u mnie. za klapę musisz liczyć na gotowo od 250 do 500 zł. - Cena zależna od widzimisie lakiernika:)
dziękuje koledzy za rady na razie udało mi się to lekko wyprostować więc nie jest źle ale pojawił się kolejny problem, otóż zakupiłem nowe zawiasy wykręciłem stare wkręciłem nowe ale problem mam taki że nie potrafię teraz spasować idealnie klapę bagażnika względem całego auta po prawej stronie mam dużą szparę po lewej zaś malutka kombinowałem prawie 2h i bez efektu... czy to jest na prawdę tak skomplikowane? wyregulowanie zawiasów by klapa miała równe szpary? ciągle ogromna szpara pojawia mi się po prawej stronie....
dziękuje koledzy za rady na razie udało mi się to lekko wyprostować więc nie jest źle ale pojawił się kolejny problem, otóż zakupiłem nowe zawiasy wykręciłem stare wkręciłem nowe ale problem mam taki że nie potrafię teraz spasować idealnie klapę bagażnika względem całego auta po prawej stronie mam dużą szparę po lewej zaś malutka kombinowałem prawie 2h i bez efektu... czy to jest na prawdę tak skomplikowane? wyregulowanie zawiasów by klapa miała równe szpary? ciągle ogromna szpara pojawia mi się po prawej stronie....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum