Jako stała bywalczyni kanałów IRCowych powinnaś być zaznajomiona z terminologią temat dnia (ów topic of the day). Ponieważ na naszym "czacie" toczą się różne dyskusje, najczęściej w jakimś określonym temacie, to warto żeby moderator/admin ukierunkował nowe osoby dołączające do dyskusji zmodyfikowanym odpowiednio tematem
O innych specjałach SB dowiesz się niebawem z odpowiedniego tematu zredagowanego przez moderatorów
Pozdrówki,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dokadnie te tematy to swietna sprawa. Gdy ich nie bylo byl straszny burdel wszyscy rozmawiali o czym chcieli, a teraz przejzysta dyskusja na jeden temat. Na ten przyklad teraz wszyscy rozmawiaja o twojej kuchni
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Dokadnie te tematy to swietna sprawa. Gdy ich nie bylo byl straszny burdel wszyscy rozmawiali o czym chcieli, a teraz przejzysta dyskusja na jeden temat. Na ten przyklad teraz wszyscy rozmawiaja o twojej kuchni
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
MaReK, nie no, ja pamiętam z IRCa topic'i, ale zazwyczaj było to związane z czymś co się działo na kanale albo jakieś linki a temat szoso dziś pt. Temat dnia: atak skinów na fabrykę grzebieni bądź co bądź jest idiotyczny i nie nawiązuje do niczego.
A stworzenie tematu o mojej kuchni po kilku linijkach z Brt też jest nieco idiotyczny. Na IRCu, przynajmniej na kanałach, na których bywałam, był związany z jakąś sytuacją, zdarzeniem, śmiesznym tekstem po prostu z czegoś wynikał a nie z dupy
[ Dodano: Sro Lis 09, 2011 12:14 ]
Pływak napisał/a:
Zapraszam, na SB odpowiem na wszystkie Twoje pytania
[ Dodano: Sro Lis 09, 2011 12:20 ]
MaReK napisał/a:
O innych specjałach SB dowiesz się niebawem z odpowiedniego tematu zredagowanego przez moderatorów
Temat dnia: atak skinów na fabrykę grzebieni bądź co bądź jest idiotyczny i nie nawiązuje do niczego.
To świeże narzędzie, daj się ludziom z nim oswoić Muszą przetestować, sprawdzić, etc.
walkie napisał/a:
A stworzenie tematu o mojej kuchni po kilku linijkach z Brt też jest nieco idiotyczny. Na IRCu, przynajmniej na kanałach, na których bywałam, był związany z jakąś sytuacją, zdarzeniem, śmiesznym tekstem po prostu z czegoś wynikał a nie z dupy
No wiesz... dobry temat do rozmowy
Ja jeszcze tam nie zaglądałem, ale zaraz spieszę poczytać
Nie zazdroszcze - ja jedna szafe probuje juz z 3 magikiem obgadac, jest w 4 nadzieja, bo wydaje sie sensowny, ale zobaczymy po weekendzie a juz budowy to bym chyba nie ogarnal, bo musialbym kalacha miec pod reka zeby do debili stzrelac z daleka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maniaq, uodparniasz się z czasem ...., próbka mojego dzisiejszego dnia
1. Pa pomylił się w kwestii kabla do piekarnika, mówi że będzie potrzebny 3 fazowy, po jakiś dwóch godzinach okazało się, że 3-żyłowy
2. Pan podał mi wymiar lustra do zamówienia 800 x 867, zamówione lustra odebrałam, zawiozłam z duszą na ramieniu na budowę, po czym okazało się, że lustro miało mieć wymiar 647 x 800. Z lustrem tym razem Orson wracał do szklarza na docinkę
3. Dziś miała przyjechać szafka pod umywalkę, ale ups, nie wysechł lakier, będzie w poniedziałek/wtorek
na te wszystkie szmatki zouzy i te 3 moje t-shirty .... i 10 bluz foxa
rozmowa jak z uposledzonymi, ostatnio w SKLEPIE pan dal na kartce numer do magika co po stodole meble robi - MASKARA , w tym kraju nie bedzie normalnie
ale oby ten nowy byl ogarniety wsyztsko wiemy coi jak, tylko ktos to musi zrobi i skrecic
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maniaq, to jak tez sie okaże być nie ok, to pojedź to castoramy, zamów sobie przycięte na wymiar płyty w dobranej okleinie (trwa to ok 1 godziny z docięciem), potem idż na dział meblowy, kup zaczepy do półek i prowadnice do szuflad a także prowadnice do drzwi jeśli przesuwne, lub zawiasy, pojedź do domu i sobie zmontuj, najszybciej i najtaniej
pojedź to castoramy, zamów sobie przycięte na wymiar płyty
Ja dokładnie tak zrobiłam Wszystko pomierzyłam, kupiłam płyty, kątowniki, prowadnice, nakładki na boki płyt i z pomocą taty i brata zmontowaliśmy szafę. Wymiary około 75x180x210 cm. Policzyłam wszystko skrupulatnie, włącznie z paliwem na dojazdy do sklepu i wyszło mi niecałe 1000 pln brutto oczywiście
Szafa jest boska, nie ma lipy! Znajomi nie wierzą, że sami ją zrobiliśmy
_________________ Oficjalnie "aliciaMG", ale może być i "Ruda"
Ostatnio zmieniony przez MaReK Pią Lis 11, 2011 00:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum