Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Sie 2010 Posty: 211 Skąd: Dzikowiec
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 20:55
Panowie doradzcie. Te lampy angel eyes swieca zle i zalozylem zwykle. Czy lepiej wybielic kierunki i przepolerowac wewnatrz i zewnatrz lampy czy miec te tuningowe? Bo mam metlik w glowie
Jago, ja mam EA ale ze zwykłymi żarówkami świecą tragicznie (szczególnie z tymi dołączonymi do zestawu) ja miałem philipsy jakieś plus 50% i dawały radę fajnie, teraz dla testów kupiłem osram night braker i kosmicznej różnicy nie widzę
Ogólnie lampy EA świecą lepiej jeśli się ma stare styrane oryginalne lampy. Nie wiem jak oryginały nówki świecą, ja miałem lampy z 98 roku.
Wysłany: Wto Paź 11, 2011 22:16
Tylko mam problem z regulacja tych lamp bo swieca mi dosc wysoko mimo ze opuscilem soczewke nawet na silniczku i na regulacji. Chwile pojezdze chyba na oryginalnych bo te AE to i tam blokuja miejsce na spryskiwacze i wogole troche zle sa wykonane. Nie wiem jaki idiota myslal tworzac je.
Jago, no niestety co do regulacji to ja miałem ten sam problem i drastycznie obszedłem się z mocowaniami lamp u góry (podpiłowałem), teraz lampy świecą należycie i jest regulacja
Minus jest taki że świecą zezowato na oryginalnych mocowaniach i będę musiał pokombinować co z tym zrobić
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 21:53
Aktualnie zmienilem przednie lampy na oryginalne:) lecz nie odbylo sie bez przerobek bo nie moglem na takich seryjnych jezdzic wiec wybielilem kierunki:)
Jako ze zima to zalozylem 14'' zimowki i ostatnio podobaja mi sie ciemne felgi. Wiec mam w planach przemalowanie felg 15'' na lato. I tu mam pytanie do was jaki kolor polecacie?
Czarny mat
Czarny polysk
Grafitowy polysk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum