Wiem, że to Twoje auto i Tobie ma sie to podobac, ale jeżeli dajesz to na forum to musisz liczyc się też z negatywnymi opiniami i według mnie to Wieś tańczy i śpiewa..
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
Hm Rover 75 owszem jest samochodem luksusowym i tam tylko skóra kremowa obicie w kolorze drewna itd ale Rover 25, to samochód typowo ( jak dla mnie oraz według mnie ) jest modelem sportowym. Wystarczy dobrze poszukac tuning tych aut to bez spoilerów oraz wewnetrznych modyfikacji sie nie obejdzie. Nawet kierownice sportowe sie znajduja.Jeden kupi sobie gałke biegów ze znaczkiem Rovera uwaza ze super.Owszem fajnie to wyglada,ale nie mozna sie do tego tylko ograniczac.Ja ide w kierunku takim ze za 5 lat wsiade i poczuje sie komfortowo na czasie.Zakladajac ten temat oczekuje wypowiedzi np kolorystyki,miejsc zamontowan,moze jakies podpowiedzi co mozna dodac,jakies stronki z allegro z ciekawymi gadzetami, ze pokazecie na jakie pomysly sami wpadliscie a poki co to tylko czytam posty "wiocha" co wogole nic mi to nie mowi.
Tytul tematu "Co o tym sadzicie". No to sie wypowiedzielismy
Ale wiadomo kwestia gustu
[ Dodano: Nie Lis 13, 2011 21:32 ]
A co do kolorystyki to wydaje mi sie ze lepiej skupic sie na jednym. A tak zegary masz turkusowe, fotele niebieskie a przy nawiewach drewno. Ni jak mi to nie pasuje ze soba
Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 161 Skąd: Kraków, Nowa Huta
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 22:47
Sylwek napisał/a:
ale Rover 25, to samochód typowo ( jak dla mnie oraz według mnie ) jest modelem sportowym.
Raczej bliźniak MG ZR R25 ma klasę w postaci chromików, drewna itp.
Sylwek napisał/a:
Wystarczy dobrze poszukac tuning tych aut to bez spoilerów oraz wewnetrznych modyfikacji sie nie obejdzie.
Całkowicie wystarcza mu ładne koło i obniżenie..
Sylwek napisał/a:
moze jakies podpowiedzi co mozna dodac,jakies stronki z allegro z ciekawymi gadzetami, ze pokazecie na jakie pomysly sami wpadliscie a poki co to tylko czytam posty "wiocha" co wogole nic mi to nie mowi.
hehe jakieś namiary na ten podłokietnik?? odświeżę wnętrze 75
dobrze, że już wyrosłem z takich zmian i wszystkie pozostały tylko jako wspomnienie w głowie. Gusta i guściki, ale wolałbym różowego fiata uno niż takiego 25, sorry za szczerość
Ja sądzę, że to auto nie tyle źle wygląda co w ogóle "nie wygląda", no ale są gusta i guściki, choć w tym przypadku można by rzec, że wręcz bezguście.
Sam kolor już kłuje w oczy (a tu jeszcze dowalone "piękne" lampy z tyłu) i jeszcze na dodatek bida z nędzą jeżeli chodzi o wyposażenie. Naprawdę dziwi mnie, że chciało Ci się wydać kasę na te wszystkie (w większości szpecące) duperele, a nie poprawić swój komfort podróżowania w samochodzie. Dla mnie szok .
To jest tylko i wyłącznie moja opinia, oczywiście bez obrazy dla właściciela.
Moim zdaniem Rover to nie Golf. Nie pasuje mu az tak sportowy wyglad
pelson91 napisał/a:
x2, tjuning w stylu golfa
Uwielbiam te wtracenia o VW Kompleksy panowie leczycie? Agro tuning to zawsze bedzie agrotuning nie wazne czy to wasz ulubiony Rover czy VW czy inny Opel bo kazde auto mozna zrobic dobrze i kazde mozna zepsuc. U mnie po miescie jezdzi wiecej dobrze zrobionych VW niz na calym tym forum jest dobrze zrobionych R...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Uwielbiam te wtracenia o VW Kompleksy panowie leczycie? Agro tuning to zawsze bedzie agrotuning nie wazne czy to wasz ulubiony Rover czy VW czy inny Opel bo kazde auto mozna zrobic dobrze i kazde mozna zepsuc. U mnie po miescie jezdzi wiecej dobrze zrobionych VW niz na calym tym forum jest dobrze zrobionych R...
Zle zrozumiales. Nie uwazam Golfa za gorszy samochod. Po prostu moim zdaniem do golfa pasuja sportowe dodatki bardziej niz do Rovera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum