Nie wiem czy było ale opinie do warsztatów zaczęły się pojawiać w liście samych warsztaów. Tak chyba nie miało być. Nie ma chyba blokady na dodawanie nowych firm...przedtem firma musiała być zaaprobowana przez admina a teraz samo się pojawia. Do tego może by wprowadzić blokadę zakładania kilku kont z jednego IP (tylko co ze ze zmiennymi IP ? ) ? Z pomysłów jakie mi przychodzą do głowy można by jeszcze wprowadzić karencię dla nowych użytkowników na ocenianie firm w ramach zapobieżenia niezdrowej konkurencji i złośliwości. Powiedzmy że nowy użytkownik mógłby dodać komentarz po 3 miesiącach od rejestracji. Przyszło mi to do głowy po dzisiejszej rozmowie z Wojtkiem i przeczytaniu ostatnich komentarzy od z pozoru różnych osób...ale napisanych w jednakowym tonie.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 23:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też to zauważyłem. Wynika z błędów ludzików, którzy źle komentują, dodając warsztat zamiast komentarza Generalnie z upływem czasu zrobimy tam porządek, część warsztatów trzeba w ogóle wyrzucić.
Wszystkie dodawania są moderowane, a w wyniku mojej nieuwagi zostały upublicznione.
Staram się zdejmować teraz te niefortunnie zaakceptowane
Co do komentarza warsztatu p. Wojtka, nie jestem w stanie w tej chwili sprawdzić pochodzenia komentarza.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Co do komentarza warsztatu p. Wojtka, nie jestem w stanie w tej chwili sprawdzić pochodzenia komentarza.
Wiem o tym i jestem świadomy że takie przypadki się zdarzają. Starałem się tylko zwrócić uwagę na fakt że niektórzy zawzięci osobnicy potrafią zakładać po kilka kont i komentować in plus lub minus.
Z resztą z tego co wiem Wojtek chyba sam się z Tobą skontaktuje w sprawie usunięcia warsztatu z listy z racji na takie sytuacje.
Póki co, ma dwa komentarze negatywne, z wielu pozytywnych.
Usuwanie się z takiego powodu, to jakby przyznanie się do winy i próba zatuszowania wszystkiego. Takie trochę mało poważne... jestem jak piszą dobrze, jak piszą źle, to strzelam focha i uciekam. Takie jest moje zdanie, ale to nie ja rządzę w tej kwestii.
Ze mną niech się nie kontaktuje, proponuję kontakt z klubem jedynie.
Nie wiem czy tak łatwo będzie zdjąć warsztat ze strony. Co najwyżej wzmiankę, że warsztat nie prowadzi już działalności i usunięcie danych kontaktowych.
Zrobimy mały monitoring i jak wpisy będą się pojawiać z tych samych adresów IP lub podobnych z klasy w niewielkich odstępach czasu, to będziemy je usuwać.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
estem jak piszą dobrze, jak piszą źle, to strzelam focha i uciekam. Takie jest moje zdanie, ale to nie ja rządzę w tej kwestii.
Nie o to chodzi. Jak ktoś haruje do nocy, ma banan na paszczy przy każdym zadowolonym kliencie a dostaję negatywy od wyimaginowanych ludzi za wyimaginowane rzeczy to mogą mu nerwy puścić. Sam wiesz jak się wkurzył przy poprzedniej sytuacji
Z resztą już się nie odzywam bo zaraz ktoś jeszcze dopisze że jestem pracownikiem a reszta też jest podstawiona
Jak ktoś pracuje w takiej branży to się musi liczyć z każdym komentarzem. Na szczęscie w jego przypadku ten komentarz jest jeden na 10 więc nie przejmowałbym się za bardzo frustratami.
Jak ktoś pracuje w takiej branży to się musi liczyć z każdym komentarzem. Na szczęscie w jego przypadku ten komentarz jest jeden na 10 więc nie przejmowałbym się za bardzo frustratami.
Niestety. Różni ludzie się zdarzają. Jeden z komentarzy które usunąłeś z działu warsztatów też miał się tyczyć tego tematu. Co do gubienia się ludzi w dziale warsztaty to sam się pogubiłem w pierwszej chwili
Poprawiłem to na ile mogłem i mam nadzieję, że będzie już okej.
Nie bałdzo Jak wejdziesz na warsztat o którym mowa wyżej i chcesz zobaczyć komentarze na 2 stronie to na pierwszą już nie wrócisz. Po kliknięciu w "PREV" lub w "1" pokazuje się strona warsztatu ale bez opinii. W pozostałych firmach w które losowo klikałem jest ok.
Podkleję się tu z moim pytaniem bo o ten dział mi chodzi
Próbowałem w dziale warsztaty/sklepy wystawić opinie. Klepnąłem 3 sztuki, dwie pozytywne i jedną negatywną. Jakoś tydzień temu.
Był komunikat, że opinia musi zostać zaakceptowana prze moderatora czy jakoś podobnie.
Tak z ciekawości ile to może trwać? nie rozpisywałem się specjalnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum