Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam, po przeczytaniu posta o przeróbce lamp Rovera 400 na ksenonowe zastanawiam się czy w Roverze 45 gra jest warta świeczki W R400 szyba jest gładka więc nie rozproszy światła z soczewki. W R45 jest już ryflowana więc soczewki za nią nie wsadzę. Ma ktoś informację gdzie można zeszlifować szkła na gładko? Może przeszczep szkła z innych modeli Rovera?
_________________ Nigdy nie kupię auta na "F"... miałem więc Fiata a teraz mam Peugeota
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 10:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
przeszczep nie wypali, bo nie bardzo jest skad. Odwiedź zakład zajmujący sie regeneracją lamp, powinni bezproblemu spolerować klosze, albo sam papier wodny, miednica i rura
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Samemu będzie ciężko. Ciekawe czy pasuje szyba z R25. Na oko ma podobny kształt okularów w zderzaku. Można by wtedy wyciąć sam środek i przykleić na ramkę z orginalnej lampy R45. Tak czy inaczej rzeźba straszna
_________________ Nigdy nie kupię auta na "F"... miałem więc Fiata a teraz mam Peugeota
to już lepiej polerka, poszukaj jakiegoś zakładu szklarskiego może jak dobrze pogadasz to ci za perę groszy wypolerują klosze, albo samemu, kup na próbę lampę z anglika i próbuj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum