Forum Klubu ROVERki.pl :: [r25] Wielka Proźba do Usera R25 1.6 16V
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[r25] Wielka Proźba do Usera R25 1.6 16V
Autor Wiadomość
gregoriuss 

Rover 25

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 18:46   [r25] Wielka Proźba do Usera R25 1.6 16V
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2001

Witam! chciałbym dyskretnie zapytać czy znalazła by się tutaj jakaś osoba która była by na tyle niespełna rozumu i przy okazji dysponowała chwilką wolnego czasu aby pomóc koledze w potrzebie...? mianowicie chciałbym bezczelnie poprosić kogoś o podmiankę na chwilkę cewek, bo zamierzam zakupić kpl. nowych, ale nie chce się bawić w zwroty jeśli się okaże że to nie z tego powodu mam pewne problemy, dla krótkiego wyjaśnienia mam problem z szarpaniem autka, jest BRC-sequent 24 na gazie jest problem ale na paliwie ma wielką również wielką "dziurę" na samym dole,wymieniłem przewody, świece itp. ostatnia deska to cewki, które sprawdziłem i pod maską mam małą dyskotekę z samych cewek, dla dobrego samarytanina który zgodzi się gwarantuję czteropak dobrego piwka i oczywiście podjadę gdzie trzeba, myślę że czas przewidywany na taki test to nie więcej jak 30min. w razie czego proszę o PW. z góry dzięki !! !

SPAMU¦

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 18:46   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

7Tomi 

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 20:59   

Jak Ci sie chce gonić 80 km :) Podjedź podmienimy i sam zobaczysz.

Pozdrawiam
Tomi_114

gregoriuss 

Rover 25

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 21:03   

orzesz kurdesz...myślałem raczej o okolicach krakowa...ale dzięki za propozycje...:)

7Tomi 

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 21:12   

gregoriuss napisał/a:
orzesz kurdesz...myślałem raczej o okolicach krakowa...ale dzięki za propozycje...:)

Kolega Kozik z Klubu będzie u mnie w środę lub czwartek w drodze do Krk. Jak nie znajdziesz nikogo innego do tego czasu dzwoń to mu dam dwie sztuki i sobie sprawdzisz.

Pozdr
Tomi_114

gregoriuss 

Rover 25

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 21:18   

Tomi_114, było by super, jak coś to pstryknij numer na PW albo jak wolisz to tutaj..:)

Kozik 

MG ZS

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 23:30   

Tomi_114 napisał/a:
Kolega Kozik z Klubu będzie u mnie w środę lub czwartek w drodze do Krk.

znaczy się będę :) dla tunersa już jakieś graty biorę to i parę cewek się zmieści ;)

gregoriuss 

Rover 25

Wysłany: Czw Lut 09, 2012 18:29   

No to sprawa rozwiązana, podziękowania dla Tomi_114, za porządny sprzęt za dobrą kaskę :) i dodatkowo dla Kozik, który poświecił chwile czasu na pomoc w przywiezieniu cewek, w tym momencie autko chodzi super, jest dziura jak była na początku, ale Kozik, wytłumaczył mi co jest tego przyczyną i będę szedł tym śladem, natomiast pozostałe wahania i strzały pod maską ustąpiły elekancko !! \temat do zamknięcia :)

Odpowiedz do tematu