Senn, z racji Euro, i z racji tego co wcześniej ktoś pisał, myślę że Zlot jest już praktycznie zaplanowany
Także pozostaje nam tylko czekać na oficjalne info.
Jak Zarząd ma już większość spraw ustalone to niech poda termin i miejsce, zawsze to w pracy można sobie zaplanować urlop (zawsze mam z tym problem jak termin jest podawany na miesiąc przed).
W jakim miesiącu by się nie odbył zlot dla jednych termin byłby okej, dla innych zły
Czerwiec w tym roku odpada, bo Euro. Lipiec to znowu okres urlopowy i wiele osób wyjeżdża na wakacje.
W maju są komunie znowu i związane z tym imprezy. Także Zarząd musi brać pod uwagę nie tylko termin, ale jeszcze oprócz tego zgranie ze sobą noclegów i atrakcji, w dość bliskim od siebie położeniu.
I tak pewnie najwięcej rzeczy sam Zarząd będzie mógł potwierdzić po weryfikacji Klubowiczów i dopiero wtedy podjąć decyzję o atrakcjach itp. itd. Myślę, że teraz to jest chyba zbieranie ofert z terenu, jeżdżenie po obiektach, dogadywanie szczegółów imprez itp. itd. szukanie sponsorów. Jak będą konkrety to prezes pewnie je ujawni. Ponieważ to konkretny człowiek, to nie będzie pisał co "może" być tylko co będzie Ważne, żeby termin podany był na tyle wcześniej, żeby więcej osób mogło na niego zareagować.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
chociaż sam termin gdybyście podali to by było fajnie ze względu na to,że niedługo kwiecień itd. i niektórzy pewnie już będą musieli się w pracy określić jaki termin ich interesuje urlopowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum