Wysłany: Pią Lut 24, 2012 10:18 Tuning SD i problem z rurani do IC
Witam. Jak sporo osób wie próbuję ze swojego eR SD zrobić rakietę ale po drodze oczywiście są jakieś schodki, tu przedstawiam jeden z nich(stanąłem w miejscu) i licze na Waszą pomoc. Czy ktoś wie gdzie mogę przez neta zamówić rurę aluminiową oraz kolanka aluminiowe o średnicy całkowitej 54-55mm Takich rur i kolanek nie ma u mnie nawet w mieście wojewódzkim(Kielce)-wiocha. Bardzo proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez maniu48 Pią Lut 24, 2012 17:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 24, 2012 10:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
maniu48, Bedzie nie tak bo zweszka a tego nie ma być nigdzie Ma być min. taka średnica jak mam wewnętrzna średnica wlotu lub wylotu od IC Mniejszego ie dawaj bo mija się to z celem robić dławika jak w skuterach.
[ Dodano: Pią Lut 24, 2012 19:47 ]
materiał jest obojętny może być i tez zwykła stal
Tylko pomaluj zewantrz zeby nie drzewialo bo wiem jak to jest z wzykla stala w aucie jedna zima i ruda na tym jest.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
maniu48, jak ja zakładałem IC do 220 sdi ze sprintera to tez miałem problem z rurami i wiesz co zrobiłem pojechałem do tłumikarzy gdzie spawają tłumiki i powiedziałem rozmiar i bez tłumika kupiłem cały układ wydechowy najbardziej pozaginany oryginalnie (żeby mieć rury z kątem 80* 120* 90*) i za taki zestaw zapłaciłem około 90 zł i miałem wszystkie kolanka i rurki oczywiście rury lekkie z nierdzewki taka moja mała porada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum