Listwę ozdobna i boczki mam w białej skórze (sztuczna oczywiście) była taka jak kupiłem Roverka teraz myślę właśnie zrobić tak jak Kozik, radzi czerń i troszke carbonu i nie wiem właśnie czy te białe boczki będą pasować do carbonu ... żeby nie zrobić choinki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 27, 2012 20:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hmmm zobacze w niedziele moze akurat ta ciemność podpadnie mi do gustu... A miałem cos pytać nie masz Kozik, takiego czegoś nie wiem jak to nazwać pistoletu do klejenia plastikiem ?
haha chcesz chyba zrobic z zderzakiem to co ja ... wygładzic ta tandetna listwe... kurcze podobno taki pistolet kosztuje grosze i fajnie sie tym robi ...
haha chcesz chyba zrobic z zderzakiem to co ja ... wygładzic ta tandetna listwe... kurcze podobno taki pistolet kosztuje grosze i fajnie sie tym robi ...
nie wiem czy rozmawiamy o tym samym, pistolet do kleju na gorąco kosztuje niewiele 15 zł robi sie nim fajnie, ale spawarka do plastiku to koszt 150zł najmniej.
Klejem na gorąco tego nei zrobisz, spawarką trzeba, ewentualnie tylko zaszpachlować
To ja myślę o spawarce to koszt takiej spawarki sie wraca jak pytałem o wyciecie znaczka z grila i zalanie własnie taka spawarka to koleś powiedział 50 zl to kupie spawarkę i zrobię grill zderzak i koszty się zwrócą ....
A takie pytanko ile bym potrzebował farby zeby wymalowac zderzak przodni lotke klamki listwy ... pół litry wystarczyłoby ? bo jak malowałem drzwi w Sceniku to poszło niecałe 2 setki ...
A takie pytanko ile bym potrzebował farby zeby wymalowac zderzak przodni lotke klamki listwy ... pół litry wystarczyłoby ? bo jak malowałem drzwi w Sceniku to poszło niecałe 2 setki ...
Panowie i Panie potrzebuje spawarki do plastiku .... jest ktoś z okolic Rzeszowa kto by mógł cos takiego pozyczyć ? ( spawrka do plastiku to nie to co pistolet z klejem na goraco )
[ Dodano: Czw Mar 08, 2012 16:54 ]
Co sądzicie o alufelgach od MG ZR roz17 będą wogóle pasować ? bede miał jakikolwiek skręt kołami i czy to nie bedzie za duze koło ??
w coupe po zalozeniu 205/40/17 w miejsce serii 195/55/15 licznik zaczalpokazywac prawidze wartosci (nie zanizal jak seria). Daj mu zwieche z ZR'a, lekko siądzie i bedzie git wyglądał, a i skręcać dobrze zacznie
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum