Wysłany: Sob Mar 31, 2012 19:53 Naklejki roverki.pl
!!!UWAGA!!!!! Dodano 3.04.2012
Harmonogram zamówienia naklejek:
4.04.2012 -Zakończenie zbierania chętnych na naklejki.
4.04.2012 -Podanie nr konta oraz rozpoczęcie zbierania pieniążków
11.04.2012 -Zakończenie zbierania pieniążków.
11.04.2012 -Wysłanie zamówienia do Bartka
Po kilku góra tygodniu rozpocznę wysyłanie naklejek do zainteresowanych.
Witam
W związku z brakiem odzewu kolegi drapaja (czy jakoś tak ) postanowiłem zajść się organizacją naklejek. Na forum otrzymaliśmy ofertę od bartek2085 która jest następująca:
Minimalne zamówienie to 15sztuk -Cena 1zł za SZTUKE
Minimalnie 5sztuk z jednego wzoru.
Naklejki wklejane od środka oraz na zewnątrz cena taka sama (Info dodane 1.04.2012)
Do ceny naklejek należy dodać ok 5zł za przesyłkę. Ja będę rozsyłać naklejki
Szerokość naklejek to 15cm -NOWA INFORMACJA WPROWADZONE 1.04.2012
PS. Robię to bez wiedzy zarządu gdyż pisałem 2 maile (Pierwszy w czwartek) i nie dostałem odpowiedzi. Wydaje mi się, że nie jest to łamanie regulaminu. Wykorzystuje forum aby zorganizować zakup naklejek dla reszty użytkowników forum
Lista osób chętnych:
Do pobrania arkusz kalkulacyjny. Będę podawać datę oraz godzinę aktualizacji
Lista osób chętnych
Pierwszy upload z 20:48 1.04.2012
Sztuk na 20:48 1.04.2012 78
Nowy Upload z dnia 4.04.2012 na godzinę 20:15
http://tnij.org/p5v3
Ilość naklejek: 86
UWAGA:
W przypadku zmiany czcionki bądź ilości proszę o wystanie PW bezpośrednio do mnie.
Dostałem kilka zapytań w sprawie wyglądu naklejek. Wyglądają mniej więcej tak:
Nie jest konkretnie ustalone z bartkiem ile sztuk. Ale pisał, że od 100szt 1zł naklejka. Więc wydaje mi się, że 100sztuk trzeba uzbierać. Sądząc po zainteresowaniu uzbieramy taką ilość.
Proszę pisać czy ma być wewnętrzna naklejka (lustrzane odbicie) czy zewnętrzna, ile sztuk oraz jaki wzór. Możliwość stworzenia większej ilości wzorów. Najlepiej wybrać 3 do 4 wzorów z które będziecie zamawiać. Jeżeli będzie więcej wzorów niż 4 na minimalnym zamówieniu to będzie dopłata do 1 sztuki. lecz jeżeli zamówienie przekroczy minimum ok.30szt lub więcej to można wybrać do 5 wzorów lecz nie wiem czy to aż tak będzie konieczne. Jeżeli chodzi o mnie to lepiej trzymać się 2 wzorów większa rozpoznawalność dla użytkowników forum.
Pozdrawiam
W razie pytań proszę pisać na pw lub e-mail
Informuje, że czcionki wybrane przez osoby:
luk474 -3 sztuki - Brak 2 aby spełniła ilość minimalną.
sew87 -2 sztuki -Brak 3 aby spełniła ilość minimalną.
leszczu -4 sztuki -Brak 1 aby spełniła ilość minimalną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum