Jeśli chodzi o przebieg, to dobry elektryk mi go skorygował za 70 zł na taki jaki chciałem. MatiNitro, jeśli chcesz mieć licznik elektroniczny zamiast zwykłego musisz szukać całego licznika od R25 albo MG ZR.
weź listwy i klamki w kolor walnij i fajnie będzie wyglądał
Myślałem nad tym, ale tak jak wcześniej wspominałem w tym temacie, pomaluje te listwy, a na parkingu ktoś mi walnie w drzwi i już porysowane, a od tego w sumie ta listwa jest aby ochronić drzwi przed stuknięciem.
Wczoraj w końcu przyciemniłem sobie tylny szybki, jak na razie tylko tylne, bo się jeszcze zastanawiam czy spróbować samemu okleić tylna szybę, czy dać do zakładu który tym się specjalizuje.
powiedz (jezeli to nie tajemnica;p) jakiej folii uzyles?? termokurczliwa czy jakas inna??
Folie kupiłem w sklepie motoryzacyjnym za 19 zł. W opakowaniu był nożyk, gładzik i folia w wymiarach 50x300.
Ogólnie ładnie mi to wyszło. Myślałem, że będzie gorzej.
Jak będziesz sam przyciemniał, to ja ci radze wyjąc szyby całkowicie, wtedy ładnie to okleisz. Duża szybę to jeszcze można byłoby okleić na aucie, ale z tym małym trójkącikiem byłby problem.
leszczu, taka folia za dwie dychy samemu tylnej szyby nie okleisz. Próbowałem już kiedyś i nic z tego, może w dwie trzy osoby dało by rade, ale samemu...
Kiedys przyciemnialem moj pierwszy samochod " opel astra" jedynka i powiem Ci ze jak masz zapal to sie uda , przy niektórych szybach trzeba ciąć folię na paski i właśnie na tych paseczkach grzejnych można sobie to ładnie połączyć .
W rowerku juz tego nie robilem bo juz nerwy nie te i czasu brak,takze ja bym na Twoim miejscu sprobowal;)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Kiedys przyciemnialem moj pierwszy samochod " opel astra" jedynka i powiem Ci ze jak masz zapal to sie uda , przy niektórych szybach trzeba ciąć folię na paski i właśnie na tych paseczkach grzejnych można sobie to ładnie połączyć .
W rowerku juz tego nie robilem bo juz nerwy nie te i czasu brak,takze ja bym na Twoim miejscu sprobowal;)
Zastanowię się jeszcze. Dużo zależy ile mi zaśpiewają za przyciemnienie.
Od dawna myślałem nad stawieniem oryginalnych halogenów dopóki jeden z użytkownik forum nie podsunął mi bardzo dobrego pomysłu. Chodzi dokładnie o wstawienie świateł dziennych zamiast halogenów. W tym zestawieniu opłacalne bardziej jest wstawienie świateł do jazdy dziennej, bo praktycznie przednich halogenów bardzo rzadko używamy. Oto efekty. Ostatnia fotka nie pokazuje dokładnego stanu faktycznego, bo światło w rzeczywistości jest białe, a nie żółte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum