_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Zaraz sobie pomyślałem o Tobie bo pamiętałem że już dwa razy jechałeś w nasze okolice raz do Stargardu raz do ZWA po bmw. A ten odlsmobil też ze Stargardu więc zapraszamy.
Oczywiście żartuje bo wiem, że nie umywa się do Galeonu
Oskar, niestety nie wiem co chciałeś mi pokazać, bo ogłoszenia już nie ma. Galeon został sprzedany, teraz zakupiłem kolejne BMW.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Chyba Perez stracił cierpliwość, jeśli dobrze rozumiem.
I poszedł w BMW - ciekawe, kiedy znów znudzą mu się codzienne "rutynowe kontrole za samochód".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ciekawe, kiedy znów znudzą mu się codzienne "rutynowe kontrole za samochód".
Przez ostatnie pół roku jeździłem BMW i panowie policjanci tylko raz mnie z tego powodu zatrzymali. Teraz kupiłem kolejne BMW i jestem z niego zadowolony. Jeżeli chodzi o galeon to nie dlatego, że straciłem cierpliwość, tylko dlatego, że nie mam czasu na zajmowanie się nim, a opłacanie samochodu, który stoi jest bezsensem.
Sprzedałem go koledze, więc może kiedyś pojawi się w klubie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum