Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 09:24 Jeszcze tylko 2 dni!!!! ale już się przywitam :)
Witajcie już nie mogę się doczekać, bo 1go maja moje pierwsze autko 214 będzie u mnie.
Kupiłam wprawdzie 3 tyg temu ale kolega od razu je przejął i grzebał sobie w nim coby cytuję "doprowadzić do doskonałości" więc mam nadzieję, że już niedługo ją (SrebrnaStrzała ) zobaczę.
Tak więc witam się i mam nadzieję że niedługo wrzucę fotki, jeszcze tylko zamówię naklejki i będzie pięknie
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 09:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bo to nie takie proste miałam drugiego dnia niemiłą przygodę i uszkodziłam lampę, więc w okresie depresji całkowitej (w między czasie zamówiłam nową) nie wchodziłam na forum jak dojdzie wrzucę obiecane fotki.
Mam pecha, ale trudno. Tak czy siak zakochana jestem w tym autku całkowicie.
Jak już wszystko będzie pięknie wrzucę fotki
obiecuję!
Dwusetka, Srebrna Strzała, reflektor, warszawskie blachy... to musiałaś być Ty - dziś rano u Mariusza.
No to z autkiem już pewnie wszystko w porządku Zapraszamy na spota na Bemowo!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum