Wysłany: Sro Maj 02, 2012 18:18 XXI Zlot a Land Rover
Mam prośbę by wpisywały się tutaj osoby które przyjadą Land rover'em Freelander"em na zlot.
Na ostatnim bylem tylko ja i kolega Sknero i trochę się głupio czułem.
Wpisujcie się kto i kiedy będzie.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 02, 2012 18:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No bo mało takich aut na zlocie. Same Roverki a tu takie 2 odmieńce wskoczyły w peleton
My jako jedyni byliśmy 2-setką kabrio... w inności jest siła, bo każdy Cię zapamięta
Osobiście głupio bym się czuła, gdybym przyjechała seryjnym, popularnym modelem i w popularnym kolorze, bo auto było by jednym z 20, w których jeszcze 7 czy 8 jest w takim samym kolorze
No bo mało takich aut na zlocie. Same Roverki a tu takie 2 odmieńce wskoczyły w peleton
My jako jedyni byliśmy 2-setką kabrio... w inności jest siła, bo każdy Cię zapamięta
Osobiście głupio bym się czuła, gdybym przyjechała seryjnym, popularnym modelem i w popularnym kolorze, bo auto było by jednym z 20, w których jeszcze 7 czy 8 jest w takim samym kolorze
Popieram ,- sam byłem jedynym polifowym kombi , choć jednocześnie jednym z wielu srebrnych 75
SyntaX przyjeżdzaj i sie nie oglądaj.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum