STW Center, niedaleko wielkiej góry śmieci Autko 1989, pod maską brzydko, bo blacharz, źle zabezpieczył komorę i jest cała bródna i zakurzona Jak na debiut to się cieszę, trochę się bałem o auto, bo nie mam umiejętności aż takich żeby wykorzystywać 100% możliwości auta
153 KM?
SILNIK: D16Z2 po remoncie na oem’ach, obróbka głowicy, odelżone zawory, zrobione na dwa kąty, przepolerowane kanały, ostry wałek GMS, regulowane kółko rozrządu Vision, separatorki kabli zapłonowych Vision,
UKŁAD DOLOTOWY: i-VT zakończone stożkiem K&N, parówa Simoty czeka na montaż,
UKŁAD WYDECHOWY: 2,4” na dwóch przelotach, końcowa puszkaHKS Super Drager,
ELEKTRONIKA: OBD1, shiftlight - Crome – wystroimy.pl.
maniaq, bemowo ścina opony Zresztą jak każdy beton
STW to chyba w części drugiej kostka ekologiczna (ta z dziurami). Prawie tam wylądowałem w zimę na pojeżdżawce
PS. Kładzie Ci się ostro fura w zakrętach.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
legionow masz na mysli policyjne place ? male to i nie ma tam chyba imprez poza rajdami np mazowieckimi szutrami - a to juz jest masakra po jakich oni placach jezdza....
Slomka byla zaniedbana ale ponoc polatali ja... jak bedzie okazaja sprawdze czemu masakra ? troche blota, troche asfaltu "daily routine"
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maniaq, policja ma tam swój tor. Są filmiki w necie. Nie ma tragedii.
Obczaj AK Polski (Bemowo, najbliższy to niedziela 3.06, postaram się być), AK Królewski (robi pojeżdżawki w Legionowie i nie tylko) i AK Rzemieślnik (organizuje w Słomczynie, najbliższy termin to 26.05 ale wiadomo, zlot).
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
bylem na torze przy okazji mazowieckich szutrow. IMHO ten tor -jajec nie urywa Ja tam lubie pojezdzawki, bo w rajdach malo sie najezdze i tam sie jezdzi an okraglo jak chce sie czasy krecic, a ja lubie czasem sie pobawic
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To ja jestem z Legionowa i nie wiedziałem że na policji się da...
P.S.
Po polerowaniu kanałów powinno się je papierkiem ściernym porysować w kształt spirali, paliwo odparowuje momentalnie po kapnięciu na taką powierzchnię. Polerowane ścianki je skraplają.
To ja jestem z Legionowa i nie wiedziałem że na policji się da...
P.S.
Po polerowaniu kanałów powinno się je papierkiem ściernym porysować w kształt spirali, paliwo odparowuje momentalnie po kapnięciu na taką powierzchnię. Polerowane ścianki je skraplają.
Da się w Legionowie, będzie tam zlot Civic 4G w wakacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum